Arki lähestyy (onneksi?)

Papu on viettänyt lomaa, kuten varmaan olette huomanneetkin. Blogi on ollut suorastaan hävettävän kuollut koko heinäkuun, mutta siitä ajasta olen ollut merkittävän osan reissussa enkä ole edes juuri kynsiäni lakannut (tähän kauhistunut henkäisy). Olin lapsuudenkodissani kaksi ja puoli viikkoa enkä lakannut kynsiäni kertaakaan sinä aikana. Olin kyllä pakannut kynsilakkoja mukaani, mutta en sitten vain missään vaiheessa jaksanut alkaa nysvätä niiden kanssa. Osasyynä tähän oli se, että kynnet olivat niin järjettömän huonossa kunnossa, ettei niille halunnutkaan mitään lakkaa laittaa.

Tilanne oli koko heinäkuun itse asiassa hyvin samankaltainen kuin vuosi sitten näihin aikoihin, jolloin kirjoitin merkinnän Kräk, naps, byhyy. Vielä pari viikkoa sitten kynnet eivät kestäneet minkäänlaista pientäkään iskua, vaan joka kerta irtosi kappale. Uusia liuskottumia löytyi päivittäin. Viilasin kaikki kynnet lähes täysin olemattomaan mittaan ja olen öljynnyt niitä lähes hysteerisellä tahdilla, ja oikeastaan vasta nyt kuukautta myöhemmin tilanne on vähän parempi. Vieläkin kynnet ovat tosin säälittävän lyhyet ja muutama liuskottuma niissä on edelleen. Toivon kuitenkin, että pahin vaihe on nyt takana.

Heinäkuun aikana on kotiutunut huikea määrä uusia kynsilakkoja, joten kaikenlaista uutta näytettävää tulee piakkoin. Olen aloitellut taas lakkailua ja havainnut jälleen kerran, miten paljon ilahdun siitä, että kynnet ovat kauniit ja huolitellut. Tuoreimpien lakkausten kuvat ovat vielä käsittelemättä, joten teen jotain poikkeuksellista, ja näytän tässä nyt lähinnä vain yhden PUHELIMELLA otetun kuvan, niin kovasti kuin moista normaalisti kammoksunkin :D Kuvassa kynsillä on jumalaisen kaunis Powder Perfectin Fading Tapestry, joka sulatti jopa tällaisen holovastaisen ihmisen sydämen. Lakka on koostumukseltaan huikean hyvä, mutta saa vähän miinusta siitä, että kuivuu varsin karheapintaiseksi, joten vaatii kaksi kerrosta päällyslakkaa täysin sileään pintaan. Ihana se on silti.

Powder Perfect - Fading Tapestry

Seuraavaksi aion esitellä vielä varvaskuvan, joten varvaskammoksujat voivat nyt siirtyä lukemaan jotakin muuta. Tämä sama kuva on ollut Instagramissa jo jonkin aikaa, ja huvituin suuresti huomatessani, minkä verran sain lisää seuraajia kyseisellä kuvalla. Ilmeisesti varvas- ja jalkakuvat ylipäänsä ovat hyvä keino kasvattaa seuraajien määrää, jos se ei muuten tunnu onnistuvan, koska Instagram on kaikesta päätellen jalkafetisistien taivas. :D Joidenkin mielestä tämä on varmaan pohjattoman ällöttävää, mutta minua ei sen kummemmin häiritse ajatus siitä, että joku muu saa kiksejä jaloistani. To each their own. Kuvan kynsillä on taivaansininen Julie G Santorini, jonka päälle laitoin Picture Polishin Color Storm -glitterlakkaa.

Julie G Santorini (topped with Picture Polish Color Storm)

Tällaista tänne. :) Toivottavasti lukijoilla on ollut kiva kesä – säät ovat ainakin suosineet kaikkia helteenystäviä (joihin en itse kuulu, joten voitte ehkä kuvitella tuskastumisen määrän 28-29-asteisessa asunnossa…). Ensi viikolla alkaa arki ainakin meidän nelihenkisellä perheellämme, ja se on oikeastaan aika mukavaa.

Mainokset

4 thoughts on “Arki lähestyy (onneksi?)

  1. Miksi mä vieläkin himoitsen tuota Fading Tapestrya vaikka mulla on jo parikin punaista holoa?? Ja aika monta olen myynyt poiskin. Ngghh. Mukava, jutusteleva postaus :)

  2. MÄKIN himoitsen tuota vaikka mulla on n+1 kappaletta punaisia holoja, hemmetti. Hyvältä näyttää, myös varpulit:)

    • Kiitos! Ja pitäisi kyllä olla vähintään hieman höynähtänyt, jos ei tuota lakkaa himoitsisi, on se niin nätti :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s