Sniff, sniff, Sniffany

Kun kehuin KBShimmerin A Touch Of Glassia joskus aikoinaan, Sissi huomautti, että se on hyvin samankaltainen kuin I Love Nail Polishin Sniffany, jossa on parempi koostumus. Koska minun korvilleni sanat ”parempi koostumus” ovat suloista musiikkia, päätin vielä jossain vaiheessa hankkia Sniffanyn itselleni. Tilaisuus tuli heinäkuussa, kun ILNP lähestyi sähköpostitse ja ilmoitti valikoimasta poistuvien lakkojen 30 prosentin alennusmyynnistä.

Kämmenet hioten istuin sitten eräänä iltana odottamassa, että kello tulisi 22 ja alennusmyynti alkaisi. Jännitystä lisäsi se, että Emma (jolle olin luvannut tilata pari lakkaa samalla, kunhan neiti ilmoittaisi ajoissa mitä haluaa) suvaitsi ilmaantua chattiin vasta kaksi minuuttia ennen h-hetkeä – ja silloinkin vasta kahden ”rippusen” kärsimättömän tekstiviestin jälkeen :D

Lakat kotiutuivat aikanaan, ja kun sitten lakkailin Sniffanyn tikulle, totesin etteivät A Touch Of Glass ja Sniffany ole lähes-dupeja vaan niissä on ihan helposti havaittava sävyero. Sniffany on vähän tummempi ja vähän sinisempi kuin ATOG. Jos käyttäisin tällaisia sävyjä usein, voisin hyvin pitää molemmat lakat. Nyt tosin päädyin luopumaan A Touch Of Glassista, koska koin Sniffanyn sopivan sävynä minulle paremmin.

ILNP Sniffany & Dollish Polish Drooling Over Your Polish

Sniffanyn koostumus on ensimmäisellä kerroksella hyvin herkästi kaljuuntuva, joten se on syytä levittää kevyellä kädellä ja mahdollisimman vähin vedoin. Ehdin jo ihmetellä, miten Sissi saattoi kehua lakan koostumusta, kunnes sitten lakkasin toisen kerroksen ja totesin sen sujuvan täysin ongelmitta – onneksi!

Koristelin kynnet tekemällä glitterliu’un Dollish Polishin Drooling Over Your Polishilla, joka on osa Finnish Blogger -kokoelmaa. Se on suunnitellut Black Saliva. Suunnitelmana oli käyttää ihan vain lakan omaa sivellintä, mutta se osoittautui huonoksi ideaksi jo ensimmäisellä vedolla: kynnelle jäi melkein pelkkää lakkapohjaa eikä suinkaan niitä kaivattuja glittereitä. Meillä suomalaisilla ei taida olla mitään toimivaa käännöstä termille ”glitter payoff”, joten totean ihan englanninkielistä termiä käyttäen, että glitter payoff oli kyllä kaikkea muuta kuin hyvä. Tein koristelut sitten vanupuikon avulla ja jouduin kaivelemaan pulloa aika tavalla, että sain edes muutamia isoja valkoisia hex-glittereitä kynsilleni. Jos ei tuo kultaisen ja valkoisen yhdistelmä olisi niin pahuksen sievä, myisin Drooling Over Your Polishin ihan surutta eteenpäin.

Sekä Drooling Over Your Polish että Better Not Waste ovat todella sieviä lakkoja ja olen iloinen, että minulla on ne, mutta Dollish Polishin pullojen karsea tuplakorkki aiheuttaa minulle hallitsemattomia raivokohtauksia ja otsaverisuonen pullistumia. Käytin eräänä hellepäivänä noin kaksikymmentä minuuttia siihen, että irrotin ne isot neliskulmaiset korkit kolmesta (3!) lakkapullosta, ja kun kädet vielä seuraavanakin päivänä olivat kipeät, tulin siihen tulokseen että sitä lakkamerkkiä ei tartte enää ostaa. Se kauhea korkki on vain ihmisten kiusaamista – se ei näytä hyvältä, ei toimi kädessä eikä sitä meinaa saada millään irti. Buu! (Noni, onnistuin vieläkin ärsyyntymään asiasta, nyt pitää hengittää syvään… *piih..*)

No, yhtä kaikki, Sniffany + Drooling Over Your Polish = WIN. Kynnet olivat yksinkertaiset mutta todella sievät, vaikka itse sanonkin.

ILNP Sniffany & Dollish Polish Drooling Over Your Polish

 • Aluslakka: O.P.I. Nail Envy (Original)
 • Värilakka: ILNP Sniffany (x2)
 • Glitterlakka: Dollish Polish Drooling Over Your Polish
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat
Mainokset

16 thoughts on “Sniff, sniff, Sniffany

  • Jos sulta löytyy erikseen valkeaa ja kultaista glitteriä, niin sitten ehkä ei. :) Kiitos!

 1. Onpas sievät. Minttu ja kulta ne sopii niin nätisti yhteen ja valkea on bonus päällä. Sinun innoittamanasi yritin irroittaa Dollish Polishin korkkia mutta tulin siihen tulokseen että näillä jännetuppiranteilla siitä ei tule mitään. Olokoon tyhmät korkit, lakat on niin ihania että siedä kakkakorkin :D haluaisin vaan mielenkiinnosta nähdä millainen se alla oleva korkki on. En ole Illamasquankaan pullosta sitä korkkia saanut irti. Chanelin pulloista ne kyllä irtoaa iisisti :)

  • Kiitos :) Mun ainoasta Illamasquastani se ylempi korkki irtosi ihan helposti, mutta nuo Dollish Polishit olivat kyllä… aargghhh. Se ei tosiaan lähde kiskomalla vaan sitä pitää nitkuttaa ees taas puolelta toiselle. Verenpaine kohoaa kun ajattelenkin.

 2. Aivan ihastuttavat kynnet! Molemmat lakat ovat järjettömän kauniita. Tosin pakko minunkin sanoa noista Dollish Polishin korkeista, että kylläpä ne ovat kuraa. Korkilla on hankala lakata ja ainakaan minun sormeni eivät taivu pullon ympärille nätisti, jotta saisin otettua kivat kuvat kynsistä.

  • Kiitos! No se oli kesäilta joten sulla oli epäilemättä jotain tosi tärkeää tekemistä, kuten varpaiden uittamista mökkilaiturin reunalta tjsp :)

 3. Aivan mahtava mani! Tällä hetkellä kuumottaa kaikki turkoosiin päinkin vinksallaan olevat lakkaukset :D

  Mulle tuli tosta ”glitter payoff”:sta tämmönen suomennos mieleen: klittereiden saanti. Vähän ehkä höpön kuulonen, mutta.. kait se kertoo asian. Esim. klittereiden saanti lakan omalla sudilla oli todella huono/ hyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s