China Glaze – The Giver

En ole ostanut China Glazen lakkoja enää pitkiin aikoihin. Edelliset China Glazeni ovat Avant Garden -kokoelmasta eli ostin ne helmikuussa 2013. Sen jälkeen China Glaze on julkaissut minusta lähinnä epäkiinnostavia tai laadullisesti kehnoja kokoelmia. Jos eniten seuraamissani swatch-blogeissa haukutaan ihan systemaattisesti lakat sysipaskoiksi koostumukseltaan, ei tee mielikään kokeilla, olisinko sitten itse kuitenkin eri mieltä.

Sitten tuli The Giver -kokoelma. Kirjasta tai elokuvasta en ole koskaan kuullutkaan muussa yhteydessä, mutta kynsilakoista kiinnostuin heti. Värisävyjensä puolesta The Giver Collection nimittäin osui just eikä melkein minun kuvaannollisiin makuhermoihini. Eräänä sateisena maanantaipäivänä sain sitten luultavasti vuoden huikeimman kynsipostiläjän:

140815-nailmail

Swatcheja en aio julkaista, koska a) se on sikamaisen työlästä ja tämä ei ole swatch-blogi, sorry, ja b) niitä on jo tarjolla paljon paremman näköisinä, kuin mihin itse pystyisin, MUTTA otin teille muutamia vertailukuvia. Jokaisen uuden kokoelman julkaisun aikaan ainakin itse istun koneen äärellä arpomassa mielessäni, että kuinkahan lähellä lakka x on jo omistamaani lakka y:tä, ja kannattaako se nyt sitten ostaa jne. Jospa näistä vertailuista olisi apua teidän muiden pohdiskeluihin? :)

Intelligence, Integrity & Courage on sinertävä harmaa. Sen väriin vaikuttaa voimakkaasti se, mitä sen vieressä on. Minun ihonsävyni saa sen näyttämään selkeästi siniharmaalta, mutta laitettuna Essien Parka Perfectin ja Essie Cocktail Blingin väliin se taittaakin vihertävään. Minulla ei enää ole Essien Maximillian Strasse Her -lakkaa, mutta arvelisin, että se jos mikä on tälle vähintään melkein-dupe.

China Glaze Intelligence Integrity & Courage
Essie Parka Perfect – China Glaze Intelligence, Integrity & Courage – Essie Cocktail Bling

Five Rules on vaalean savenharmaan ja kerman välimuoto. Tämä ei ollut ainakaan minun kynsilläni yhtä likaisen sävyinen kuin tässä vertailukuvassa, sillä Essien Urban Junglen vaaleanpunaisuus korostaa Five Rulesin likaisuutta:

China Glaze Five Rules
Essie Take It Outside – O.P.I. Did You ’Ear About Van Gogh – China Glaze Five Rules – Essie Urban Jungle

Essien Fierce, No Fear ja China Glazen Community ovat molemmat kauniita, suht tummia ruskeita, mutta ovatko ne lähes-dupeja? No eivät ole. Hyvin voit omistaa molemmat (ja sanoisin, että kannattaakin, jos pidät ruskeasta!).

China Glaze Community
Essie Fierce, No Fear – China Glaze Community

Tämä vuosi on ollut lähes valkeiden lakkojen vuosi, ihan selkeästi. China Glazen The Giver -kokoelmassakin on kaksi tällaista, joista itse kuitenkin ostin ainoastaan vaaleanpunaisen Friends Forever, Right? -lakan. Ensimmäinen ajatus oli tietysti: kuinka lähellä se on Essien Urban Junglea? No, ei kovin. Luulisin, että paras dupe-ehdokas FFR:lle olisi Essien Fiji, mutta sitä en omista enää, joten en voinut ottaa sitä mukaan vertailuun.

China Glaze Friends Forever Right
Essie Blanc – China Glaze Friends Forever, Right? – Essie Urban Jungle

Muille ostamilleni The Giver -kokoelman lakoille minulla ei ollut edes lähes-dupeja esiteltäväksi, joten niistä joudutte odottamaan vertailuja muilta :)

Ensi kerralla on sitten luvassa kolme The Giver -lakkaa kynsillä ja asiaa lakkojen koostumuksesta, koska en halua venyttää tätä merkintää kilometrin mittaiseksi. Stay tuned!

Mainokset

11 thoughts on “China Glaze – The Giver

 1. Tosi kivoja ostoksia! Mullekin Giver oli kiinnostavin ChG kokoelma aikoihin. Jotenkin niin monta kivan väristä lakkaa, ostin kaksi mutta voisin lisääkin kotiuttaa :) en ole minäkään kuullut mikä se Giver niinku edes on :)

  • Mulle päätyi yhteensä seitsemän, mutta niistä kolme ehdin jo kaupata eteenpäin, koska omistin lähes-dupeja. Toi ruskea Community on ehkä toistaiseksi suosikkini – se on aivan täydellisen ihana suklaasävy.

 2. Hmh, mä en ole oikeastaan ikinä Chinan lakoista syttynyt, omistan ainoastaan Romantique-kokoelman leimausta varten :o Chinalla on muutamia kauhean nättejä sävyjä, mutta suti on liian pieni ja lörppä + koostumuksista olen pahaa minäkin lukenut. Mutta mitä ovat nuo tilaamasi OPIt? :)

  • Joo Romantique-kokoelma oli kyllä ihan mahtava juuri leimaukseen ja vesimarmorointiin. Saatan edelleen käyttää marmoroinnissa seassa yhtä Romantique-lakkaa parantamassa muidenkin leviämistä vedessä. ♥

   OPI:t ovat Nordic-kokoelmasta! Vaaleampi ruskea on Going My Way Or Norway (aivan jumalaisen ihana lakka, se on juuri nyt kynsillä!), tummempi on Ice-Bergers & Fries, vedenvihertävä on My Dogsled Is a Hybrid ja violetti on Do You Have This Color In Stock-holm? :)

 3. Giver on kyllä Chinan kiinnostavin kokoelma aikoihin, itsekin tilasin kolme lakkaa itselleni. Enkä usko millekkään niistä löytyvän dupea omasta kokoelmastani. Jään innolla odottamaan postausta lakoista kynsillä!

  • Toivottavasti ovat mieluisia saapuessaan :D Kynnet löytyvätkin jo tämän päivän merkinnästä :)

  • Tuo tumma ruskea on kyllä aivan älyttömän nätti – se on juuri mulla kynsillä yhdessä tuon vaaleamman OPI-ruskean kanssa :)

 4. Itse tilasin kokoelmasta tuon turkoosin/sinisen ja sitten sen valkoisen lumihiutalelakan. Näin ne jossain yhdistettynä ja oli pakko tilata molemmat.

  Syksy on tullut näihin lakkakokoelmiin oikein ryminällä. Tänäkin vuonna.

  • Tuo turkoosinsininen on kyllä ihan huikaisevan nätti ja kirkas sävy. Pelkään kyllä että se värjää kynsiä, joten pitää muistaa laittaa tuplamäärä aluslakkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s