Essien syksyä

Essien syyskokoelmasta Dress To Kilt päädyin ostamaan kolme lakkaa: Take It Outside, Fall In Line ja The Perfect Cover Up. Näistä ensimmäinen on vaikeasti kuvailtavaa grey/beige/taupe-osastoa, ei siis oikein minkään värinen, mutta ei myöskään selkeästi harmaa. Fall In Line on kaunis haalea maastonvihreä ja The Perfect Cover Up hyvin tumma siniseen taittava vihreä – sävyltään siinä määrin lähellä Essien viimetalvista Mind Your Mittens -lakkaa, että MYM sai lähteä sen tieltä.

Laadullisesti nämä ostamani lakat ovat ihan huippuluokkaa. En keksi ensimmäistäkään moitetta yhdestäkään. Ne levittyvät kuin itsestään ja peittävät kahdella kerroksella – tummemmat jopa yhdellä, jos olet huolellinen. Olen myös suhteellisen varma siitä, että The Perfect Cover Up leimaa hyvin, koska se on hyvin pigmenttinen ja peittävä lakka. En ole sillä vielä ehtinyt testata leimaamista, tosin.

Halusin yhdistää nämä kolme lakkaa ja tarkoitus oli lakata etu- ja pikkusormi Fall In Linella, keskisormi The Perfect Cover Upilla, nimetön Take It Outsidella ja sitten tehdä nimettömään vesimarmorointi näillä samoilla lakoilla (jotka siis, by the way, myös marmoroivat hyvin). Kaikki sujui hyvin siihen asti, että oli aika marmoroida.

Teippasin tyylikkäästi ajatuksissani nimettömän sijasta keskisormen ja siten siis marmoroin vahingossa sen kynnen, jossa oli pohjalla kaikkein tummin sävy. AAAarrrrrggghhhhhh!!! Ja koska pohjalla oli todella tumma sävy, voitte ehkä kuvitella, miten ”hyvältä” vaalea Take It Outside sen päällä näytti. Tai ei tarvitse edes kuvitella, vaan voitte katsoa kuvaa:

Essie Take It Outside, Fall In Line & The Perfect Cover Up

Niin. Take It Outside ei ollutkaan enää kauniin beigenharmahtava, vaan vihreä. Nyyh.

Väkersin sitten jonkin aivopierun vuoksi erilaisen koristelun siihen nimettömään, joka oli jäänyt ilman vesimarmorointia. Virhe oli sekin, koska erilaiset koristelut eivät sopineet ollenkaan yhteen. No hohhoi! Teknisesti nämä kynnet onnistuivat ihan hyvin: koristeluista tuli siistit ja lakat ovat kauniita.. mutta muuten kokonaisuus on kyllä fail-osastoa :D

Väärän kynnen marmoroinnista ei onneksi jäänyt traumoja, sillä näiden kynsien jälkeen olen ehtinyt jo marmoroida uudestaan. Se on kuitenkin tarina jollekin toiselle päivälle :)

Essie Take It Outside, Fall In Line & The Perfect Cover Up

  • Aluslakka: O.P.I. Original Nail Envy
  • Värilakat: Essie Fall In Line, The Perfect Cover Up & Take It Outside
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

8 thoughts on “Essien syksyä

  1. Voi kun me ei oltais huomattu mitään vikaa näissä ellei olisi tiedetty – eikä sittenkään nähdä vikaa. Harmoninen kokonaisuus <3

  2. Tosi hienot kynnet! Ei mun mielestä epäonnistuneet yhtään vaikka erilaiset tulikin kuin mitä ajattelit :)

    • Voi kiitos :) Harmi kun sitä on aina itse niin kauhean kriittinen aikaasaannostensa suhteen :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s