Giver’s Theme, pikavisiitillä

Ihan tuhinoissani tilasin China Glazen The Giver -kokoelman lakkoja yhteensä seitsemän. Niistä on uusiin koteihin lähtenyt jo ’Five Rules’, ’Intelligence, Integrity & Courage’, ’Friends Forever, Right?’ ja itse asiassa myös tämänkertainen Giver’s Theme – jo ennen kuin ehdin sillä lakattuja kynsiä täällä edes esitellä.

Sävynä Giver’s Theme on ihana: punapohjainen violetti, jollaista ei kokoelmassani ollut ennestään. Luulisin, että Essencen Break Through on aika lähellä sitä, mutta koska en sitä enää omista, en voinut verratakaan. OPI:lla tai Essiellä ei mielestäni vastaavaa sävyä ole. Giver’s Themelle olisi siis värinsä puolesta ollut kokoelmassani paikka.

Koostumuksesta en oikein pitänyt. Tämäkin Giver-lakka kupli – en käsitä miksi, koska nämä eivät kaikilla ole kuplineet? – ja lisäksi se oli tahmainen lakattava, joka alkoi kasautua pullon kaulaan lakkauksen aikana. Äh. Ei varsinaisesti hankala tapaus, mutta ei niin mukavakaan, että minua kiinnostaisi lakata sillä toiste. Elämä on liian lyhyt käytettäväksi keljuihin kynsilakkoihin.

Giver’s Theme oli myös ihan tolkuttoman vaikea kuvata. Aniharvoin menee yhtä kauan kuvien editointiin värin osalta. Istuin ja tuijotin kynsiäni, lisäsin punaisuutta, vähensin sinisyyttä, nostin värikylläisyyttä, laskin värikylläisyyttä jne. Puuh! Toivon, että lopullinen tulos on suhteellisen lähellä oikeaa, mutta kun googlaan swatcheja Giver’s Themestä, saan tulokseksi varsin kirjavan kuvajoukon.

China Glaze - Giver's Theme

Koristeluiksi tein raitoja käyttäen kynsivinyylejä. Raidat tein OPI This Gown Needs A Crownilla ja Essie Warm & Toasty Turtleneckillä. Lopputulos oli varsin kiva, joskin olisin toivonut itselleni sellaista määrää kärsivällisyyttä, joka olisi mahdollistanut raidat kaikkiin kynsiin. En kerta kaikkiaan kyennyt moiseen nysväämiseen, joten oli pakko tyytyä aksenttikynsiin :D

China Glaze - Giver's Theme

 • Aluslakka: O.P.I. Original Nail Envy
 • Värilakka: China Glaze Giver’s Theme (x2)
 • Raidat: O.P.I. This Gown Needs A Crown, Essie Warm & Toasty Turtleneck
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

Ja vielä lopuksi mainostan taas (siltä varalta, että se on joltakulta vielä jäänyt näkemättä ;), että blogilla on nyt myös omat Facebook-sivut. Tervetuloa seuraamaan!

12 thoughts on “Giver’s Theme, pikavisiitillä

 1. Jännät nuo vaaleat raidat, näyttää kuin se olisi heijastuma :D Tosissani siristelin silmiä, että erotin tuon raidan kunnolla enkä vain luullut sitä valon heijastumaksi. Vaatinee ehkä käyntiä optikolla tai sitten kyseessä on todellakin optinen harha ;) Mutta siis hienot kynnet kaiken kaikkiaan! :)

  • Joo sain muualtakin samanlaista kommenttia, että hämää noi vaaleammat raidat kun näyttävät heijastuksilta :D Kiitos!

 2. Hmm, jännä juttu tuo kupliminen tosiaan sinulta ostin tämän ja mulla se ei oo kuplinut o.O vähän lähmäinen lakattava joo, mutta melkoisen uniikin sävynsä vuoksi (ainaakin minun kokoelmassani) kestän sen, kun laatu ei ole järkyttävää kuraa. Kynnet on kyllä nätit!

  • Mikähän mulla mahtaa sen kuplimisen aiheuttaa sitten :O Onpas outoa että sama pullo sulla käyttäytyi selvästi nätimmin. Helpottavaa silti kuulla, että se oli lähmäinen sullakin, etten ole kuvitellut sitäkin :D Kiitos!

  • Kiitos muru! :) Vinyylit on pop – en uskalla ajatellakaan, mitä teipin kanssa olisi tapahtunut :D

 3. Ihmettelin itekkin tota pullon kaulaan kertymistä, mulla on IIC, New birth ja Five rules ja kaikissa sama juttu. Aloin jo miettiä oonko saanut jotain kakkoserää kun ebaysta tilasin.. Muutenkin nää lakat oli jotenkin v-mäisiä ja mun FR muuten myös kupli. :<

  • Joo kaikki nämä ovat olleet vähän just semmoisia lähmäisiä, kuten tuolla Dollie ylempänä hienosti sanoi. Community on ollut tähän mennessä parhaiten käyttäytyvä, ja se kirkas sininen (Capacity…) mulla on vielä testaamatta.

 4. Kyllä tykkään! Väri lienee sulla enemmän kohdallaan kuin mulla mutta lakka koki saman kohtalon kuitenkin:)

  • Kiitos! Joo, ei tästä kestosuosikkia tullut. Sääli sinänsä, kun väri oli varsin kaunis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s