Don’t Speak

Yksinkertaistakin yksinkertaisemmat kynnet näytillä tänään. Halusin kokeilla ostamaani O.P.I:n Don’t Speak -lakkaa. Se on merkin uusin ylellisyyslakka, joka on metallinhohtoisessa pullossa ja erillisessä laatikossa – ja jossa on yli kahdenkymmenen dollarin hintalappu. ”What, jo toinen kultahippulakka?” ajattelin, kun kuulin tästä lakasta ensimmäistä kertaa, mutta se paljastui sitten onneksi täysin erilaiseksi kuin The Man With The Golden Gun. Pelkkien kultahituloiden sijasta Don’t Speakissa on suhteellisen pieniä lehtikultahippuja sekä hyvin hentoa shimmeriä, josta ainakin minun silmäni olivat löytävinään useampaa väriä, ei pelkästään kultaista.

Siispä kynsillä on tällä kertaa ihan vain Essien Urban Junglea ja sen päällä ihastuttavaa Don’t Speakia. Koostumukseltaan Don’t Speak on mainio ja sitä on helppo levittää kynnelle tasaisesti. Ei harmita yhtään, että törsäsin tähän!

Essie Urban Jungle & O.P.I. Don't Speak
Essie Urban Jungle & O.P.I. Don't Speak

Tässä on näytteet myös O.P.I. My Dogsled Is a Hybridin, Picture Polishin Dreamin ja ihan etualalla myös epäselvän Parlez-Vous OPI?:n päällä:

O.P.I. Don't Speak

On se kaunis, eikö? :)

Essie Urban Jungle & O.P.I. Don't Speak

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: Essie Urban Jungle (x2)
 • Glitterlakka: O.P.I. Don’t Speak (x1)
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

18 thoughts on “Don’t Speak

 1. Hei, miten mä en oo tiennyt tästä kauniista Don’t Speak lakasta yhtään mitään?! Sen täytyy liittyä jotenkin Gwen Stefaniin nimensä puolesta, mutta ei silti raksuta että olisi tullu minua vastaan missään kokoelmassa… Tosi nätti kyllä.

  • Joo toi on kai jotenkin osa sitä Holiday 2014 -kokoelmaa, mutta sellainen erillinen spesiaalijulkaisu kuten se Bond-kokoelman kultahippulakkakin. :) Tosi sievä! Ostin NailsAvelta, kun olin tilaamassa muutakin.

 2. Onpas se tosiaan kaunis. Hitulaiset on juuri sopivan pieniä ja tuo käy kyllä minkä päälle vain topperiksi. Ostoslistalle siis tämäkin :)

 3. Siis se onki noin nätti?! Oon ohittanu tuon ihan täysin kun ei tuo kulta ihan mun juttu oo. Mutta nyt alko kyllä polttelemaan!

  • Kulta ei yleensä kauheasti ole munkaan juttuni, mutta kyllä sitä aina silloin tällöin on kiva katsoa kynsillä :)

 4. Multa löytyy O.P.I Pure, joten en ole varma tarvitsenko tätä lakkaa… (tai näin yritän itselleni uskotella)
  Voisin hyvin kuvitella Don’t Speakia käytettävän esim.hääkynsiin; se toisi juuri sen sopivan hennon ripauksen ylellisyyttä, mitä tärkeä päivä vaatii.
  Näyttää se kyllä sopivan värillisenkin lakan päälle! Hyvin törsätty siis! :)

  • Mutta Pure on ihan erilainen! :O Mullakin on Pure enkä kyllä hetkeäkään ole ajatellut, etten voisi omistaa molempia :)

 5. OOOH mikä tää on? :o Mä ehdottomasti tarvisin tämmösen! Mulla ei oo Purea tai Man with the golden gunia kun ne eivät jotenki innostaneet, mutta tämä 8)

  • No musta tää ei ole samanlainen kuin Pure, joka on ihan eri värinenkin :) Pitää vissiin kuvata noi tikut vierekkäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s