Hugs & Wishes

KBShimmer on toinen lempimerkeistäni, mitä tulee indielakkoihin. Jostain syystä merkin syyskokoelma ei kuitenkaan aiheuttanut mitään kovin voimakkaita ”tahtoo, TAHTOO!” -fiiliksiä, enkä lopulta sitten ostanutkaan kuin kaksi kokoelman lakoista. Toinen niistä on tänään nähtävä Hugs And Wishes, joka on murrettu violetinsininen – aavistuksen likainen mutta ei kuitenkaan niin paljon, että näyttäisi tunkkaiselta. Se oli pakko ostaa, koska jostain syystä kaappiini päätyvät kaikki murretut violetit. Aina. Ikuisesti. Violetti on Akilleen kantapääni, joka aiheuttaa Loputtoman Karsinnan Kierteen, kun lilasävyjen tikkuviuhka lihoo lihomistaan eikä peilikaappi meinaa mahtua kunnolla kiinni. But I digress.

Kaikki tähän asti testaamani KBShimmerin cremelakat ovat olleet koostumukseltaan varsin mainioita ja selvästi monia kilpailijoitaan parempia levittymään (syyttävä katseeni suuntautuu mm. ILNP:n suuntaan). Hugs And Wishes ei tässä tee poikkeusta, mutta se on hieman laihaa, joten kerrosten on oltava huolelliset, että kaksi kerrosta riittää täydelliseen peittävyyteen. Minulla ei ollut ongelmia, vaan kaksi kerrosta toimi oikein kivasti.

KBShimmer Hugs & Wishes

Jostain syystä Hugs And Wishes ei kynsillä sitten kuitenkaan oikein sytyttänyt. Lakka on kaunis ja hyvälaatuinen, mutta jotenkin sävy näytti varsinkin keinovalossa kynsilläni tosi vaisulta. Yritin piristää kynsiä leimaamalla niihin kuviot Essencen Grab This Hypellä (joka leimaa loistavasti), mutta vaikka lopputulos onkin ihan nätti, muuttaa Hugs And Wishes kuitenkin ensi viikolla Sissin luokse. Elämä on liian lyhyt (ja violetti tikkuviuhka liian paksu) lilalle, joka on vain ”ihan ok”.

KBShimmer Hugs & Wishes

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: KBShimmer Hugs And Wishes (x2)
  • Leimauslakka: Essence Grab This Hype
  • Leimauslaatta: MoYou Explorer 24
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

10 thoughts on “Hugs & Wishes

  1. Nätti väriyhdistelmä! Mua alkoi jostain syystä huimata tuo leiman kuvion kaareutuminen :). Ei varmaan kannata enää miettiä Lintsille lähtöä jos kynnet saa pään pörräämään?

    • Kiitos! Ja hei, vähänkö on halpa huimauskänni, jos riittää kynsikuvien katsominen :D Säästät pitkän pennin huvipuistokuluissa! Sääli etten pysty mitenkään virtuaalisesti välittämään blogin kautta hattarantuoksua ja -tahmaa… :D

  2. Päivitysilmoitus: Tuplalila tuplaleimoilla, kiitos | Better Nail Day

  3. Päivitysilmoitus: Tuplalila tuplaleimoilla, kiitos | Purkkimafia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s