Wisteria

Julkaisemattomien kynsien kansiossa on vielä muutamat vanhemmat kynnet, jotka ovat suorakärkiset ja vähän pidemmät kuin tämähetkiset pyöreäkärkiset kynteni, joten ei kannata ihmetellä, jos kynsien pituus ja malli täällä hieman vaihtelee.

Picture Polishista on kovaa vauhtia tulossa lempi-indiemerkkini. Hyllyssä niitä on jo 14, ja enemmänkin voisin ostaa, jos talous antaisi myöten. Wisteria oli haavelistallani useamman kuukauden ennen kuin taivuin ja tilasin sen. Samalla ostin myös Peaches ’n Creamin, koska sieluni silmillä näin itseni käyttämässä niitä yhdessä vesimarmoroinnissa.

Lakat ovat laadultaan loistavia, enkä muista, että lakatessa olisi ollut minkäänlaisia ongelmia. Molemmat levittyivät siististi ja peittivät kahdella kerroksella. Lisäksi ne toimivat vesimarmoroinnissa Gina Tricot’n valkean kanssa kuin unelma, minkä voinette kuvastakin nähdä:

Picture Polish Wisteria & Peaches 'n Cream

Wisteriasta on muuten olemassa kaksi erilaista versiota – alkuperäinen on enemmän violetti, uusi versio hieman sinertävämpi. En itse asiassa ole ihan varma siitä, kumpi minulla on, mutta myöhäinen hankinta-ajankohta saa tietysti arvelemaan, että lakkani on uusi versio. Selkeästi violetti sekin kyllä on. Täällä on vertailtu kahta versiota.

Picture Polish Wisteria & Peaches 'n Cream

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakat: Picture Polish Wisteria (x2), Picture Polish Peaches ’n Cream (x2), Gina Tricot White
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

Jokos teidän muiden hyllystä löytyy Picture Polishia?

Mainokset

15 thoughts on “Wisteria

 1. Onpa nätti tällainen vähän yllättävämpikin värikombo <3 Mun pp-laskuri näyttää 17kpl ja niitä on kyllä useampikin lähtenyt uusiin koteihin syystä tai toisesta mutta kaikki jäljellä olevat on i h a n i a

  • Kiitos :) On ne ihania, PP:t. Multa on tainnut eteenpäin lähteä kolme, niistä laadun vuoksi kaksi ja yksi ihan muuten vaan kun oli lähes-dupe sille hyllyssä. Lisää haalin varmaan taas kohta.

 2. Ihana on lakkaus! Mä niitä picture polisheja aina satunnaisesti kuolailen, vaan ei ole kotihoidontuki toistaiseksi antanut myöten..

  • Kiitos! Kyllä ne ovat kalliita, pakko myöntää. Siksi niitä ostetaan harvoin ja harkiten…

 3. Onpas todella onnistunut marmorointi, wau! :) Lakat sopii yhteen täydellisesti :)

 4. Nämä kynnet ovat aivan ylihienot! Marmorointi on täydellinen :). Onneksi posti toi juuri 4 PP:ia yhden yksinäisen kaveriksi. Näitä joutunee hankkimaan kyllä lisääkin…

  • Kiitos! :) Onpa ihanaa että se yksinäinen PP-parka sai kavereita. Ei ole hyvä lakkapullon olla ihan yksin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s