Kiv.. koirareen kiskomista

Siinä meinasi kuulkaa huumori olla koetuksella, kun aviomies lähti työmatkalle Kaliforniaan viikkoa ennen kuopuksen synttäreitä. Tai matka oli kyllä tiedossa jo pitkän aikaa sitten, mutta sitäpä en tiennyt etukäteen, että onnettomat sattumat aiheuttaisivat sen, ettei äitini pääsisikään suunniteltuun aikaan auttamaan minua lastenhoidossa ja synttärivalmisteluissa. Sekin oli ankeahko yllätys, että lapset sairastuivat juuri silloin eivätkä päässeet päiväkotiin, jolloin minä en voinut tehdä töitä saati synttärivalmisteluja. Ja entistä vähemmän nauratti, kun tajusin taloyhtiön ikkunantiivistysten osuvan juuri sille ajalle, kun aviomies on poissa.

Ennen ikkunantiivistystä asunnoissa oli määrä tyhjentää ikkunoiden edestä kaikki sellaiset huonekalut ja tavarat, jotka estävät ikkunan avaamisen täysin auki. Niin kuin esimerkiksi useamman metrin mittainen työpöytäkompleksi, jonka toisen päädyn korkea hylly on estänyt ikkunan avaamisen jo viisi vuotta. Siispä minä puhisten ja kiroillen tyhjensin puolet koko seinän mittaisesta työpöydästä (mikä vei kaikkineen kolmatta tuntia) ja sen päätyhyllyn ja sen jälkeen houkuttelin ystäväpariskunnan kylään saadakseni lihasvoimaa pöytälevyn ja hyllyn poisnostamiseen.

Kaikki tämä liittyy kynsiin sikäli, että kynsien kuvaamiseen tarkoitettu paikka valoineen sun muineen oli toki juurikin tuolla työpöydällä. Niinpä jouduin turvautumaan epämääräisiin korvikeviritelmiin niiden päivien ajan, kun työpöytää ei ollut. Siksipä tämänkertainen kuva on sen mukainen: otettu keittiön pöydän äärellä käyttäen valona isoa Innosol-kirkasvalolamppua. Värit ovat varmaan hieman pielessä, mutta parempaankaan en pystynyt.

Kaiken tämän valituksen ja vaikerruksen jälkeen ette varmaan ylläty kun totean, etteivät nämä kynnetkään erityisen hohdokkaat olleet :D O.P.I. My Dogsled Is a Hybrid oli kyllä varsin kaunis ja erinomaisen hyväkäytöksinen lakka – hieman paksuhko, mutta hyvin peittävä ja helppo levittää. Koristeluiksi tein elämäni ensimmäisen ”sivuttaisranskiksen” Essien uudella Rock At The Top -kultaglitterillä (jollaista olen kaivannut jo pitkään! Se on ihan yhtä huippu kuin hopeinen sisarensa Set In Stones). Eihän se oikein onnistunut, glitteriä tuli liian paksusti ja hippuset jäivät törröttämään päällyslakan alta paikka paikoin… mutta kyllä näitä pari päivää katsoi.

O.P.I. My Dogsled Is A Hybrid

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: O.P.I. My Dogsled Is a Hybrid (x2)
  • Glitterlakka: Essie Rock At The Top
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

P.S: Neljän viikon sisään seitsemät synttärit, kaksien synttäreiden valmistelut, mies viikon poissa ja toisen viikon kauhean jetlagin takia pihalla kuin pikkulintu, lapsilla kaksi kuumetautia ja nyt itsellä flunssa, erinäisiä jouluvalmisteluja ja joulukorttien väkerrys, miljoona hoidettavaa asiaa ja jatkuva väsymys. Olen raato. Tästä johtuu myös blogihiljaisuus – ei vain yksinkertaisesti riitä paukut. Lakkauksia on kyllä varastossa, kun ehtisin ja jaksaisin käsitellä kuvat ja kirjoittaa jotain. Kyltäätästäpian.

P.P.S: Kaliforniasta sain kyllä tuliaisia. Niistä lisää myöhemmin. ♥

Mainokset

8 thoughts on “Kiv.. koirareen kiskomista

  1. No huhhuh! Vaikeuksilla on tapana kyllä kasautua. Kynnet on kuitenkin kauniit, ja nuo Essien glitterit on kyllä ihan silkkaa rakkautta <3

    • Kiitos :) Onneksi nämäkin hankaluudet ovat sinänsä pieniä asioita, ja kaikki isommat asiat elämässä ovat kunnossa – sehän se pääasia on :) Joulun alla on vain kauheasti kiirettä suuntaan ja toiseen, joten pakka menee aika tehokkaasti sekaisin, kun porukka aloittaa flunssakuumeilun :D

  2. Voiiii pitäisköhän mun sittenkin hommata jompikumpi noista Essien glittereistä…hipelöin niitä kaupassa mutta en osannut päättää kumpi olis kivempi ja jätin molemmat sinne. Hmmmm! Sivuglitterranskis on tosi kivan näköinen!

    • Kiitos! Ainakin toi kultainen on tosi nätti, ja sopii täydellisesti täyttämään kultaisen perusglitterin virkaa kokoelmassa. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s