Lisää lunta

Espoosta katosi lähes kaikki lumi tilapäisesti, mutta viikonlopun aikana sitä saatiin lisää ainakin kymmenen senttiä. Hiphei, iloitsee kerrostaloasuja, joka ei joudu tekemään itse lumitöitä. Tätä oikeaa talvea on totisesti saanut odottaa, joten nyt on ihanaa päästä katsomaan, kun punaposkiset lapset laskevat pihan kallioilla liukurimäkeä ja möyrivät lumessa. Parhautta!

Lisää lunta on nyt myös kynsillä, sillä tein tämän talven toiset harmaat lumihiutalekynnet. Katala LakoDom jätti sen verran pahan maun suuhun (ei kirjaimellisesti, hei!), että piti kokeilla tehdä toisenlaiset lumihiutalekynnet eri lakoilla. Ja kas, tällä kertaa ei harmittanut lainkaan lopputulosta katsoessa :)

Kynnet saivat ensin ylleen kaksi kerrosta Dance Legendin Grey Britainia. Sen peittävyys ei ensimmäisellä kerroksella vaikuttanut kummoiselta, mutta onneksi toisella kerroksella tilanne koheni sen verran, että kolmatta kerrosta ei ihan välttämättä tarvittu. Mountain Snow’n ja Grey Britainin perusteella en ole kyllä kauhean ihastunut Dance Legendin lakkoihin, mutta ehkäpä ne eivät kaikki ole koostumukseltaan yhtä ohuita luiruja?

Dance Legend Grey Britain & KBShimmer I Only Have Ice For You

Grey Britain oli nimensä mukaisesti sen verran harmaa, että se kaipasi päälleen hieman kimallusta. Valitsin siihen tehtävään KBShimmerin jumalaisen kauniin I Only Have Ice For Youn. Sen päälle leimailin lumihiutaleita MoYou Londonin ihanalta lumihiutalelaatalta. Kyllä kelpaa!

Dance Legend Grey Britain & KBShimmer I Only Have Ice For You
Dance Legend Grey Britain & KBShimmer I Only Have Ice For You
Dance Legend Grey Britain & KBShimmer I Only Have Ice For You

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakat: Dance Legend Grey Britain (x2)
 • Glitterlakka: KBShimmer I Only Have Ice For You (x1)
 • Leimauslakka: Dashica White
 • Leimauslaatta: MoYou London Festive 02
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

7 thoughts on “Lisää lunta

 1. Mä en ole vielä uskaltanut kokeilla LakoDomia, juurikin sun kokemusten vuoksi… :D Yleensä mä en kyllä koe lakkoja kovin huonoiksi niin helposti kuin muut, joten toivotaan että tulen sen kanssa toimeen. :)

  Nämä lakkaukset on puhdasta rakkautta! <3

  • Kiitos! :) Luulen että tulet kyllä sen LakoDomin kanssa toimeen – useimmathan on hehkuttaneet sen ihanuutta. Voi olla, että tässä on taas kyse siitä, että mun isoille kynsille raidattoman lakkapinnan saaminen on sellaisella lakalla haastavampaa kuin pienemmille kynsille. Ja ainahan sen voi kerrostaa vaaleanharmaan cremen päälle, jos ei halua taistella sen kanssa :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s