Ablecs15: Abstract

Viikko kolme alkaa abstrakteilla kynsillä. Päätin jo reilusti etukäteen, että tähän teemaan tekisin dry brush -kynnet, koska sellaisia en ole pitkään aikaan tehnyt ja tykkään tekniikasta kovasti. Tapojeni vastaisesti testailin jopa kiekolle erilaisia väriyhdistelmiä ennen lopullisen valinnan tekemistä. Se ei kuulosta isolta jutulta, mutta yleisen saamattomuuteni huomioiden se osoittaa mitä melkoisinta paneutumista ja valmistautumista, trust me.

Pohjasävyksi kynsille valitsin Just Lanai-ing Aroundin uudesta O.P.I:n Hawaii-kokoelmasta. Se on todella nätti shimmerlakka, joka vastoin alkuperäistä epäilystäni ei näytä kynsillä lainkaan mummosävyltä, vaan on suloinen marjapuuroväri. Sille ei ole kokoelmassani yhtään edes lähes-dupea. Lakka levittyy erinomaisesti ja peittää kahdella helpolla kerroksella – se on siis ihan taattua O.P.I.-laatua.

Kuvaaminen vastusti ihan hirveästi tällä kertaa, en tajua miksi. Kuviin ei tuntunut millään saavan oikeita värisävyjä, ja pelkäänpä, että lopullisetkin versiot ovat liian violetit ja liian vähän marjapuuroiset. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

O.P.I. Just Lanai-ing Around, Suzi Has a Swede Tooth & This Gown Needs a Crown

Kuvioinnin kynsille tein käyttäen ensin O.P.I. Suzi Has a Swede Toothia ja sen päälle O.P.I. This Gown Needs a Crownia. Lopputuloksesta tuli mielestäni aivan ihana, vaikka kuvat eivät sille oikeutta teekään. Dry brush -kynnet ovat kyllä ihanan helpot ja nopeat tehdä. Papu tykkää! ♥

O.P.I. Just Lanai-ing Around, Suzi Has a Swede Tooth & This Gown Needs a Crown

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: O.P.I. Just Lanai-ing Around (x2)
 • Koristelut: O.P.I. Suzi Has a Swede Tooth & O.P.I. This Gown Needs a Crown
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

18 thoughts on “Ablecs15: Abstract

  • Kiitos! Voin kyllä suositella, sillä se on sekä kaunis että hyväkäytöksinen :)

 1. ooh! Aattele, mä en ole VIELÄKÄÄN koittanut kuivasutilakkausta o.O kerran yritin kiekolle ja se näytti ihan karsealta, enkä sitten enää uskaltanut yrittää :D Nää on kyllä ihan mahdottoman nätit, saa mut jopa ajattelemaan että pitäiskö rohkaistua sittenkin…

  • Kiitos :) Kannattaa kyllä kokeilla, ei siinä voi kovin pahasti tupeksia. Kiekolle ehkä vois etukäteen kokeilla, että lakat sitten myös näyttävät hyvältä yhdessä :)

 2. Ooh, kauniit kynnet ja sävyt, toimii hienosti keskenään! Dry brush on kyllä loistava tekniikka, vaikka ehkä pitäisi munkin harjoittaa enempi tuota ennakkoon testausta ja suunnittelua. Yleensä alan vaan sutimaan suoraan kynsille, jolloin vähintään joko sävyt tai sitten toteutus ei mene aina ihan nappiin. :D

  • Kiitos! Minä olen todella huono testaamaan asioita etukäteen, mutta joidenkin tekniikoiden kanssa se säästää kummasti hermoja :)

 3. Voihan suti ja sivellin, ihan nappi värit! Mun mielestä mä tilasin ton ihanan lana-lakan itelleni, miks ameriikka on muka niin kaukana? Mie tykkään näistä kovasti!

  • Kiitos! Ameriikka ON kaukana, samaa täällä manaan itsekin kun tuskissani odotan uusia Essien kevätlakkojani :D

 4. Tosi ihanat kynnet! Mäkin ajattelin tän haasteen kohdalla heti tätä tekniikkaa, mutta päädyin kuitenkin tekemään muuta. Täytyy tätäkin kyllä joskus uskaltautua kokeilemaan! Tosi hyvin sopii kynnet abstraktiin teemaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s