Ablecs15: Sporting & Turquoise

Haasteen tämän viikon teemat ovat onneksi viime viikon teemoja helpommat: Sporting ja Turquoise. Wahey!

En ole koskaan ollut liikunnallinen ihminen. Kadehdin urheiluhullujen treenattuja vartaloita, mutta olen liian laiska tavoitellakseni sellaista aktiivisesti itse. Jumppatunnille minua ei saa kilon palasinakaan, koska muistatko koulun liikuntatunnilta sen isokokoisen tytön, joka ei ikinä pysynyt aerobic-videon tahdissa vaan astui aina vasemmalle, kun piti astua oikealle, ja sekosi kaikissa liikesarjoissa? Jep, minähän se. Spinning kuulostaa rentouttavan liikuntaharrastuksen sijasta kidutukselta, jooga taas joltakin, mihin minä en kerta kaikkiaan taivu.

Olen kuitenkin 38-vuotiaana vihdoin löytänyt oman lajini. Minulla on vihdoinkin liikuntaharrastus, joka tuottaa minulle iloa, hyvää oloa ja rentoutuneen mielen. Kaksi kertaa viikossa Papu avaa uimahallin oven ja nuuhkii onnellisena jo ovella tervehtivää klooriveden tuoksua. Onnistuin syksyllä nappaamaan itselleni paikan uimaseuran järjestämältä rintauintikurssilta ja siitähän se sitten lähti. Vuoden alkaessa otin tavoitteekseni saada tänä vuonna uitua 50 kilometriä, mikä tuntui aika hurjalta, kun siinä vaiheessa jaksoin uida vain 300 metriä per uintikerta. Nyt maaliskuun alussa kasassa on kuitenkin jo noin 12 kilometriä, ja jaksan uida yli kilometrin joka hallivisiitillä. *ylpeä*

Palatakseni takaisin kynsiin..! Sporting ja turquoise? Ne halusivat yhdistyä :) Tartuin jopa pakon edessä akryylimaaleihin ja siveltimeen. Kelmuilua, leimailua ja käsinmaalausta – niistä on tämän teeman kynnet tehty. (Yrittäkää olla välittämättä heijastuksesta, joka näyttää siltä kuin uimarini oksentaisi veteen…)

Essie Where's My Chauffeur & O.P.I. My Dogsled Is a Hybrid

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakat: Essie Where’s My Chauffeur? ja kelmulla töpöteltynä O.P.I. My Dogsled Is a Hybrid
 • Leimauslakka: Dashica Stamping Polish White
 • Leimauslaatta: BM-509
 • Päällyslakka: Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Mainokset

12 thoughts on “Ablecs15: Sporting & Turquoise

 1. Hahahahahah en voi lakata nauramasta oksentavalle uimarille:DDD Mutta mahtavasti toteutettu teema, ihanat on nämä:)

  • Kiitos! Ja hei, taatusti olen eka tyyppi ikinä, joka on tehnyt kynsilleen oksentavan uimarin!

 2. Mäkään en nyt muuta näe kuin oksentavan uimarin… :D Se on kyllä ihana jos löytää sen itselle sopivan liikuntalajin ja pääsee sitä vielä harrastamaankin tarpeeksi usein. :)

  • Hups ;) Mutjoo, yrittäjä nipistää päivästään kaksi kertaa viikossa sen verran aikaa, että pääsee altaaseen – se tuntuis kannattavan siksikin, että nyt ei enää ole jatkuvasti hartiat jumissa työkalujen käytöstä :)

 3. Erittäin hauskat kynnet ja vielä kivempaa knoppitietoa tämä uimaharrastuksesi! Lasketaanko kerran kuukaudessa kylpylässä luttaaminen liikunnaksi, siinä tapauksessa meillä on sama harrastus! :D

  • Uhm, kerran kuukaudessa se ei ehkä vielä varsinainen harrastus ole, ainakaan erityisen säännöllinen :D mutta kylpylässä likoaminenkin on kyllä tosi kivaa :) Kiitos!

 4. Heh, hauskasti yhdistetty teemat! Mä käyn vesijuoksussa, sopii mulle. On tosi ihanaa kun löytää liikkumisen ilon, mäkin löysin sen vasta näin ”aikuisena”.

  • Niin on, mullakin kesti näin kauan löytää se oma juttu :) Vesijuoksijoita näkyy tosi paljon tuolla meidänkin hallilla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s