Just stitched. Just… no.

Tämä on Essien Just Stitched. Ja tämä on se lakkaus, jonka tehtyäni myin kaikki Essie Cashmere Matte -lakkani pois. Se kertonee jotain. Just Stitched oli lakkana sellainen, että… no, vanha opetus sanoo, että jos ei ole mitään kaunista sanottavaa, kannattaa olla hiljaa.

…….

Essie Just Stitched

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: Essie Just Stitched (x3)
 • Leimauslakka: Dashica Stamping Polish Black
 • Leimauslaatta: MoYou London Pro XL 13
 • Päällyslakka: Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Mainokset

16 thoughts on “Just stitched. Just… no.

 1. Haha, minä sitä tämän sarjan valkoista pyörittelen ostoskorissa, pitäisköhän luovuttaa suosiolla :D

  Lakkaus on kaunis kyllä!

  • Kiitos! Minä kun en juuri mattalakkoja käytä, niin en osaa sanoa, oliko vika Essiessä vai siinä, että kyse oli mattalakasta. Veikkaan, että *enemmän* vika oli mattalakassa ja niille tyypillisessä nopeassa kuivumisessa.

 2. Valkealla varmaan tarkoitetaan kermanvalkeaa Wrap me upia. Se oli huonoin kaikista. Muut kyllä olivat ihan ok. Peittivät kolmella kerroksella, ehkä tämä pinkki juuri jäi läpikuultamaan pitkissä kynsissä. Pärjäsin kyllä näiden kanssa pitkillä kynsillä enkä kokenut hirmu huonoiksi.

  Ymmärrän kyllä ettet kelpuuttanut. Ei nämä levity Essien cremelakkojen lailla mutta matta tuntuu aina olevan tälläinen. Zoyan satiinit levittyvät kyllä ongelmitta, paljon paremmin kuin nämä. Neljä olen tikuttanut, kaikissa peitto kahdella kerroksella. Kaksi olen lakannut pitkille kynsille ja kaksi kerrosta peittää. Parempia kuin nämä tai Mavalan matat :) suosittelen niitä jos kaipaat mattaa kevääksi.

  Nätit kynnet kyllä teit :) ikinä en saisi mustalla noin tasaista ja siistiä leimaa!

  • Vaikka tuon lakan koostumuksesta en tykännytkään (se oli ihan karsea levittää sillä Essien surkean ohuella minisudilla, brrrrr) niin lopputuloksessa oikeastaan ihan yhtä paha vika oli se, että ylipäänsä oli kyse mattalakasta. Ihan kuten se edellinenkin Essien matta jota kokeilin, tämä vain ei kerta kaikkiaan näyttänyt hyvältä minun kynsilläni. Ilmeisesti mun silmäni eivät vain suostu kelpuuttamaan mattapintaa :) Mulla on ollut jo varmaan vuoden verran OPI:n Matte Top Coat, jota en ole vielä kertaakaan käyttänyt… varmaan kertoo jotain mun suhteestani mattaan kynsillä? :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s