Ablecs15: Nature’s Wonders

Kukaan ei varmasti ole vielä havainnut, että menen helposti siitä, missä aita on matalin? Luonnon ihmeet -teemaan olisi voinut maalata vaikkapa sateenkaaren tai revontulia, tai ehkä kirjavasiipisen perhosen… mutta minä kuittaan nyt ihan tyynesti tämän teeman kukka-aiheisella leimauskuviolla. So sue me! Jotta blogimerkintä ei kuitenkaan jäisi täysin vaille ihmeitä, tässä on teille upea kelo:

nw-kelo

…ja jokimaisema lapsuudenkotini läheltä keskiyön auringon loisteessa:

nw-midnightsun

Ja ruskaa nykyisen kotini pihalla:

nw-ruska

Ja lopuksi vielä parvekelasiin muodostuneita jääkukkasia:

nw-frost

Whew. Siinä oli ihan taatusti luonnon ihmeitä tarpeeksi hyvittämään kynsien leimaukset, eikö vain? Lakkasin kynsille uutta O.P.I. Do You Take Lei Away? -lakkaa, joka on yhtä nätti kuin nimensä on ärsyttävä. Kaksi kerrosta peitti kiltisti, mutta lakatessa kannattaa olla kevyt käsi, ettei lakkaan jää rantuja. Vaikka tällaisia tosi vaaleita lakkoja on viimeksi kuluneen vuoden aikana julkaistu aika tavalla, ei ainakaan minulla ollut mitään edes lähes-dupea tälle.

O.P.I. Do You Take Lei Away?

Leimasin kuviot MoYoulta ostamallani uudella stamperilla, joka on tyttöjen kesken jo ehditty nimetä überlöllöksi. Pakko sanoa, että se on ainakin tähän mennessä toiminut paremmin ja vaivattomammin kuin yksikään aiemmista stampereistani. Vähän jää reikiä überlöllölläkin, mutta kaiken kaikkiaan leimailu sujuu sillä helpommin kuin uskalsin toivoakaan. Leimasimen mukana tulevalla scraperilla sen sijaan saa heittää vesilintua, sillä se on ihan täysin hyödytön lärpäke, jolla ei todellakaan saa aikaan hyvää jälkeä.

Ja nyt lopetan jaaritteluni ja tuumaan, että tykkäsin näistä kynsistä. Entäs sinä?

O.P.I. Do You Take Lei Away?

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: O.P.I. Do You Take Lei Away? (x2)
 • Leimauslakka: Dashica Stamping Polish Black
 • Leimauslaatta: MoYou London Pro XL 11
 • Päällyslakka: Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Mainokset

18 thoughts on “Ablecs15: Nature’s Wonders

 1. Kyllä yksinkertainen on aina tosi kaunista. :) Ihanat!! Onko tää uberlöllö semmonen pyöreä kaksipäinen? :D

  • Kiitos! Ei pyöreä vaan se kulmikas uudempi, jonka mukana tulee MoYoun oma pieni scrapa.

 2. Mun mielestä saa mennä sieltä mistä aita on matalin, niin mäkin aina teen! :D Nämä on musta tosi kauniit, tykkään väriyhdistelmästä.

  Tässä taas nähdään miten ihmiset kokee eri asia eri tavalla. :) Mulla tuon stamperin mukana tullut scraper oli musta hyvä, reuna oli tasainen ja sillä saa joitakin kuvioita vedettyä paremmin kuin metallisella skrapalla. Ja itse leimasin taas ei mulla yltänyt korkeimmalle pallille sen vuoksi, että mulla on niin kaarevat kynnet ja leimat tahtoo vääntyä kynnelle painettaessa.

  • Kiitos!

   Kokeilin sitä scraperia pari kertaa, ja se pyyhki lakan pois tosi huonosti ja epätasaisesti – lakkaa jäi semmoisia epämääräisiä raitoja laatalle. Nakkasin roskiin, viuh vain. Oon huomannut tuon kuvioiden vääntymisen kans, eli ihan kaikentyyppisille kuvioille toi überlöllö ei ole aivan ihanteellinen sen takia. Tai sitten mun tekniikkani vaatii vielä hiomista. Kaiken kaikkiaan tykkään siitä kyllä kovasti :)

 3. Stamp of approval kukkateemalle ja toteutukselle, sekä hienolle harhautukselle luontokuvien muodossa :D Mua vähän kyllä tuo Lei kutkuttais hankkia, vaikka nudeja piisaakin ihan riittämiin..

  • Kiitos! :) Tuo Lei ON nätti, eikä ainakaan mulla ollut sille mitään dupehtavaa.

 4. Mä tykkään näistä! Todella onnistuneet leimaukset, pitää tutustua tuohon MoYoun leimasimeen tarkemmin :)

  • Kiitos! :) Toi leimasin toimii ainakin mulla tosi hyvin, mutta semmoisia geometrisiä kuvioita se vähän vääristää, jos kynnet on kovin kaarevat, joten ihan kaikille kuvioille se ei ole ihanteellinen valinta.

 5. Tykkään minäkin :). Ja ihania luontokuvia. Tuo jokimaisema on tosi kaunis, tulispa kesä äkkiä :).

  • Kiitos! :) Mulla ei kyllä ole mikään kiire saada kesää kehiin, talvi ois päinvastoin saanut jatkua kuukauden pitempään. Ahdistaa kun vuodenajat ovat ihan sekaisin :(

 6. Tykkään! Nyt taas odotan vähän innokkaammin jossain Suomen ja Iso-Britannian välissä matkaavaa ûberlöllöäni… :D

  • Oon niin hidas vastaamaan kommentteihin, että tässä vaiheessa se leimasin on varmaan jo kotiutunut monta päivää sitten :D Toivottavasti tykkäät siitä, ihan kaikille kuvioille se ei ole hyvä kun suorat viivat voi vähän vääristyä.

 7. Kyllä tykkään! Hienoja kuvia luonnon ihmeistä :)

  Sun kauniiden kynsien innoittamana viilasin kynteni takaisin pyöreiksi talttatuskailujen lopettamiseksi. Tykkään ihan simona pitkästä aikaa, jotenkin niin suloiselta näyttää tämmönen pyöree ja lyhyenläntä :)

  • Kiitos! :) Mulla on tarkoitus pysyä nyt tässä muodossa, vaikka suora kärki musta vähän nätimpi olikin. Lakkaukset kestävät todella paljon paremmin ja muutenkin nämä ovat arjen riennoissa mukavammat kuin suorat. ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s