Ablecs15: Nothing but purple

Violetista pitävän unelmateema: pelkkää violettia! Käyttämättömistä löytyi kolme erilaista violettia, jotka tuntuivat sopivan kivasti yhteen, joten kyhäsin niistä skittleten. Enkä tietenkään tykännyt lopputuloksesta. Onhan se selvä, että jos valitsee kolme kaunista lakkaa yhteen lakkaukseen, lopputulos ei olekaan osiensa summa vaan jokin tökkii etkä itsekään tiedä miksi et pidä valmiista lakkauksesta.

Picture Polish Twinkle on ihana vaalea lila, jossa on hentoa shimmeriä. Sitä shimmeriä on turha etsiä kynsiltä, mutta kyllä se pullossa erottuu. Lakka peitti kahdella kerroksella ja levittyikin moitteettomasti, mutta jokin koostumuksessa tuntui minusta epämiellyttävältä. Twinkle on ehkä jotenkin… tahmeannahkea. Se kuivui jotenkin epämääräiseksi nahkamaiseksi pinnaksi (joo, hyvin selitetty, Papu – kaikki varmaan tajusivat. Not.). Sävy on kuitenkin kaunis.

Picture Polish Twinkle, Essence Sweet Purpleline & O.P.I. Merry Midnight

Keskisormessa on Essencen Sweet Purpleline, joka oli aivan unelma lakattava ja kaunis kuin mikä. Koostumus on crellymäinen, mutta lakka levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella, kunhan kerrokset eivät ole kovin ohuita. Kuvaaminen tietysti oli yhtä tuskaa, kuten aina punapohjaisten violettien kanssa, mutta sen missä Canon kompastelee, Adobe Photoshop korjaa.

Mutta arvatkaapas, mitä nimettömässä on? MY PRECIOUSSSSSSSSS…! Yksi kerros Essencen Sweet Purplelinea ja sen jälkeen kaksi kerrosta O.P.I. Merry Midnightia, joka vihdoin, VIHDOIN on minun. MINUN. MINUN. Ihan silmää räpäyttämättä maksoin siitä 20 euroa, eikä kaduta yhtään. On se upea – eikä muuten ole täysin dupe Orly Fowl Playlle vaikka niin monesti väitetään. Merry Midnight on punaisempi sävyltään ja siinä on minusta jotenkin isommat ja selkeät hiutaleet. Iiihh. Ihana.

O.P.I. Merry Midnight <3

No kattokaa ny! ♥ ♥ ♥

Etusormeen ja nimettömään leimasin kuvion, josta en edes tiennyt mikä se oli, ennen kuin rakas mieheni kertoi sen olevan piirilevy. Kynsilläni on siis piirilevyt. Now you know. Lopputulos on ihan kiva näin kuvissa, mutta en jotenkin viihtynyt näissä kynsissä… mitä nyt kuolasin aina nimetöntä katsoessani vähäsen rinnuksilleni…

Picture Polish Twinkle, Essence Sweet Purpleline & O.P.I. Merry Midnight

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakat: Picture Polish Twinkle (x2), Essence Sweet Purpleline (x2), O.P.I Merry Midnight (x2, alla Sweet Purpleline x1)
 • Leimauslakka: Dashica Purple
 • Leimauslaatta: MoYou London Geek 05
 • Päällyslakka: Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Mainokset

16 thoughts on “Ablecs15: Nothing but purple

 1. Piirilevyt:o Mä tykkään kovasti väreistä ja kaikesta, oisko se sit toi leimaus mikä sulla häiritsi?

  • Joo, piirilevyt :D Ne on Geek-laatalta, se on täynnä kaikkea vastaavaa ^_^ En tiedä häiritsikö mua niinkään toi leimaus, ehkä enemmän toi koko Twinkle ylipäänsä. Hm. Kuvissa nää on kyllä ihan kivat, nyt kun katson.

 2. Nämä ovat niin mielettömän hienot, violettifanin sydäntä lämmittää <3 upea kiilto ja kivat värit kaikissa lakoissa, etenkin nimettömässä. Onneksi MM löytyy niin ei tarvitse himoita. En olekaan käyttänyt sitä noin aksentissa, ehkä pitäisi kun se noin hyvältä näyttää. Joka kynnellä se on joskus ollut liikaa mutta näin skittletessä tosi jees *peukku*

  • Voi kiitos! :) Toi MM on kyllä ihan mainio aksenttikynteen, ei edes kulu niin paljon kallisarvoista lakkaa :D

 3. Heh, en olisi kyllä piirilevyiksi arvannut noita kuvioita, vaikka niiden parissa on vuosi jos toinenkin vierähtänyt. :D Laatasta kun kuviota katselee, niin hyvin sen siitä kyllä tunnistaa.
  Ihanat värit ja on tuo OPI kyllä kaunis! <3

  • Joo ei se kyllä kynsillä kauhean helposti tunnistettava kuva ole :D
   Kiitos! ^_^

  • Kiitos! Ja se on! En yhtään kadu että maksoin siitä niin paljon; se oli joka sentin arvoinen :)

  • Kiitos! Joskus käy niin, että kokonaisuudessa jokin mättää, mutta eipä se mitään – seuraavat kynnet saattavat aina olla selvästi mieluisammat :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s