Ablecs15: My newest polish

Jo yhdeksäs viikko menossa ja Papu hengaa yhä haasteessa mukana! Saisko vähän suosionosoituksia tähän väliin, mielellään ihan seisaaltaan? My newest polish jos mikä on helppo teema, ja koska viimeisimmässä tilauksessani tuli vain kaksi lakkaa, ei vaihtoehtoja ollut sen enempää.

Essien vuoden 2015 Resort-kokoelmasta halusin vain yhden lakan: ihanan Stones n’ Rosesin, joka on värisävyltään ehkä vaalea persikkainen koralli. Tai jotain. Ehkä ’salmon’? Kaunis joka tapauksessa. Lakka levittyi leveällä sudilla erinomaisesti ja peitti kahdella reippaalla kerroksella ihan riittävän hyvin. Ehkä jos olisin aikonut käyttää lakkaa ihan sellaisenaan, ilman koristeluja, olisin laittanut kolme ohutta kerrosta, mutta koristelujen kanssa kaksi keskivertokerrosta oli hyvä.

stonesroses01

Koristelujen kanssa toistan itseäni, mutta haitanneeko tuo mittään: LA Girlin glitterlakkaa (en kyllästy niihin ikinä!) ja leimaukset pariin kynteen. Tällaiset kynnet taitavat olla minun turvalakkauksiani.

stonesroses03

Leimaukset tein Essien Fifth Avenuella, joka on juuri parahiksi samaa sävyä kuin nuo punaiset glitterit. Muistaakseni tätä samaa kombinaatiota käytin joskus aikaisemminkin, mutta ei kerrota kenellekään. Saahan sitä välillä kopioida itseäänkin eikä vain kavereita ;)

stonesroses02

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: Essie Stones n’ Roses (x2)
 • Glitterlakka: LA Girl Splat (x1)
 • Leimauslakka: Essie Fifth Avenue
 • Leimauslaatta: MoYou Pro XL Collection 06
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat
Mainokset

22 thoughts on “Ablecs15: My newest polish

  • Kiitos! Tykästyin kyllä Stones n’ Rosesiin – se on ihanan hempeänsöpö :)

 1. Tosi kiva lakkaus! Mistä olitkaan hankkinut noita LA Girlin glittereitä?

  • Kiitos! Taisin ostaa eBaysta, siellä niitä näyttäis edelleen olevan :)

 2. Nostan kyllä hattua! Itse en varmasti olisi pysynyt mukana ja sekös ärsyttäisi! :D Mäkin himoitsen noita tuon sarjan glittereitä, ne on niin ihanan näköisiä! :) Kauniit kynnet <3

  • Kiitos! Mulla on neljä noista Splatter-sarjan glittereistä ja olen käyttänyt kolmea niistä jo monta kertaa, yhtä vain kerran. Enkä siitäkään raski luopua silti :D

  • Kiitos :) Tosi keväisiltä tuntuvatkin nämä kynnet, sopivat tunnelmaan :)

  • Kiitos! :) Saahan sitä toistaa itseään – itse kukin ;D Nämä ovat kyllä mun näköiseni kynnet, varmaan tosin ehkä siksikin että olen tehnyt tämäntapaisia jo monet. Hups.

  • Kiitos! :) Minä tykkään tästä sävystä kovasti, eikä kokoelmassakaan ollut mitään tällaista ennestään. Sorry I’m Fizzy Today on varmaan lähin, mutta se on paljon kirkkaampi :) Toivottavasti sopii sullekin!

 3. Mä teen aaltoja sulle ! :D En kyllä itse pysyis perässä ja kynnet on nätit vaikka mä en tykkää tästä (salmon) väristä. En oo kyllä koskaan kokeillu,ties vaikka sopiskin! :)

  • Kiitos ^_^ Nyt tosin taisin tipahtaa kyydistä – viime viikon toinen teema on kokonaan tekemättä ja tällä viikolla en ole ekoja kynsiä vielä ehtinyt julkaista. Hups.

 4. Hih, jos jotkut lakkaukset on ”Emmat” tai ”Sannut” tai ”Sissi”, nää on ehdottomasti ”Paput” :) Tykkään kovasti <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s