Ablecs15: Mint & Pink

Teema Mint & Pink otti koville. Kiirettä riitti ja väsymystä myös, eikä juuri tämä teema olisi napannut yhtään. Kynnet ovat sitten vähän sen mukaiset ja tulevat blogiinkin näin viime tingassa.

Yhtään ei tehnyt mieli lakata pinkillä, ja sitten taas toisaalta minttua oli ihan vastikään kynsillä. Oli keksittävä jotain muuta. No millä sitten tekisi mieli lakata? Essien Petal Pushers ei vielä ollut päässyt kynsille. Olin innokas näkemään, onko se yhtä loistava lakka kuin neljä edeltäjäänsä, joten ei muuta kun sutimaan sitä kynsille! Mintun ja pinkin järjestäisin kynsille sitten koristeluilla.

Petal Pushers on ihan supertyylikäs lakka. Se on hiukan violetinsiniseen taittava harmaa, joka näyttää pullossa ja sisävalaistuksessa 100% cremeltä, mutta josta voisin vaikka vannoa erottavani aavistuksen hienonhienoa hentoa shimmeriä kirkkaassa auringonpaisteessa. Koostumukseltaan se on ihan täydellinen, ainakin jos sitä levittää Essien leveällä siveltimellä. Lakka peitti yhdellä kerroksella, mutta laitoin silti kaksi kuten aina.

Koristeluiksi tein täpliä vaaleanpunaisella ja mintunsävyllä. Ei mitään monimutkaista, mutta kyllä tämä tarpeeksi hyvin teemaan sopii :)

Essie Petal Pushers

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: Essie Petal Pushers (x2)
  • Koristelu: Essie Blossom Dandy (minttu) ja Essie I Pink I Can
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

10 thoughts on “Ablecs15: Mint & Pink

    • Kiitos :) Onneksi missään ei sanottu, että pitäisi käyttää *vain* pinkkiä ja minttua.. :D

  1. Onpa kauniita lakkoja nämä kaikki kolme Essietä! Kai tuo Blossom Dandy on pakko laittaa hankintalistalle, on se vaan niin suloinen. Pilkutus on ihan täydellinen – pilkkujen asettelu on upea ja itse pilkut on niin tasaisia koon sekä muodon puolesta että ihan silmiä hivelee :).

    • Voi kiitos :D Musta itsestäni aina tuntuu että kaikki mun pilkut on ihan juosten kustuja ja eri kokoisia, mutta onneksi ne sentään muiden silmiin näyttää tasalaatuisilta :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s