Testissä NPB Digital Flash

Nail Pattern Boldnessin tuotteista minulle ei tähän mennessä ole ollut tuttuja kuin Glitter Food, jota sitäkään en ole usein käyttänyt, mutta Digital Flash -pikakuivattajaa suostuin kysyttäessä testaamaan, koska hei – AINA kannattaa tutustua uuteen pikakuivattajaan. Täydellistä ei vielä ole keksittykään, joten haku on päällä varmaankin nyt ja ikuisesti. Sain lakan testiin MiNailsilta, mistä sitä voi tilata hintaan 11,50e. (Linkki on tarkoitettu ainoastaan auttamaan tuotteen löytämisessä, enkä hyödy mitenkään, jos klikkaatte sitä.)

Koostumus:

Luottopikakuivattajani on jo pitkään ollut Glisten & Glow’n HK Girl, joten ensimmäinen asia, mikä kiinnitti huomioni Digital Flashissa, oli lakan paksuus. Se on koostumukseltaan paksumpaa ja geelimäisempää kuin HK Girl, joten jos sitä ottaa siveltimeen samalla tavalla kuin HK Girliä, kynnelle ilmestyy yllättäen mitä melkoisin kasa lakkaa. Hups.

Paksumman koostumuksen ja nopean kuivumisen vuoksi Digital Flash ei vaikuta tasoittuvan itsestään ihan yhtä hyvin kuin HK Girl, ja siksi se kannattaa levittää aika ripeästi. Tässä minulla oli aluksi hienoisia ongelmia, sillä kynteni ovat huomattavasti isommat kuin useimpien muiden (erityisesti peukalonkynnet ovat melkoiset lapiot) ja siksi joudun välillä ottamaan siveltimeen lisää lakkaa kesken kynnen. Tällöin ehtii aiemmin lakattu osa jo aloittaa kuivumisen ja tuloksena on välillä hento epätasainen raja jossain kohtaa kynttä. Tätä ongelmaa ei todennäköisesti normikynsien kanssa ole, vaan se lienee vain meidän tosi isokyntisten riesa. Kun totuin Digital Flashin koostumukseen enkä enää kuvitellut ottavani siveltimeen HK Girlin kaltaista ohuempaa lakkaa, alkoi homma sujua.

O.P.I. You're Such a Kabuki Queen

Kuivuminen:

Minulla märät lakat joutuvat aniharvoin varsinaiselle koetukselle, sillä lakkaan kynnet illalla lasten mentyä nukkumaan, katselen televisiota niiden kuivuessa ja turvallisen ajan (vähintään 40 min) kuluttua kömmin nukkumaan. Sechen tai HK Girlin kanssa ei ole koskaan kuivumisvauhdin kanssa ollut ongelmia, ja Digital Flash pärjää niille ihan hyvin tähänastisen kokemukseni perusteella. En ole onnistunut ruttaamaan yhtään kynttä, saati saamaan niille lakanankuvia. Lakka kuivuu kosketuskuivaksi nopeasti, ja oikeastaan ainoa ero, mitä olen huomannut tässä suhteessa aiempiin suosikkeihini verrattuna, on se, miltä lakkapinta tuntuu. Digital Flash saa kynnen tuntumaan pitempään jotenkin nahkealta, eli jos sormella varovasti silittää jo kuivuneen lakkauksen pintaa, kitkaa on enemmän kuin HK Girlillä. Nahkeus kuitenkin katoaa, kun lakka kuivuu perusteellisemmin.

Yritän piakkoin tehdä tarkemman kuivumisaikavertailun Sechen, Digital Flashin ja HK Girlin kesken, mutta tässä vaiheessa tyydyn toteamaan, että DF kuivattaa lakkauksen sen verran nopeasti, että en ainakaan toistaiseksi ole mitään selkeää eroa huomannut mihinkään suuntaan.

Kuivumiseen liittyy kuitenkin myös se ainoa oikea marinan aihe tässä uudessa pikakuivattajassa: kutistaminen. Ihan kuten Seche, Digital Flash voi kutistaa lakkausta, jos sen levityksessä ei ole tosi tarkkana. Se on levitettävä niin, että se yltää joka puolelta värilakan reunan yli ja myös kärki on erikseen suljettava. Olen käyttänyt Digital Flashia nyt muistaakseni kuudessa lakkauksessa, joista kahdessa kutistumat olivat häiritsevän selvät, muissa kutistumista ei joko ollut ollenkaan tai oli ainoastaan ihan vähän. Pahimmillaan kynsien reunat ovat näyttäneet tältä:

NPB Digital Flash shrinkage :-/

Käyttö koristeluissa:

Viimeisempänä mutta ei vähäisimpänä on syytä kertoa siitä, miten Digital Flash käyttäytyy leimausten päällä. Ja tämä, ystävät, on se käyttökohde, missä Digital Flash todella loistaa. Kyllä, Seche toimii leimailujen päällä, samoin HK Girl, mutta ainakin minulla molemmat vaativat, että levitän ne varovasti ja kieli keskellä suuta, enkä vahingossakaan sudi kahta kertaa samasta kohtaa. Digital Flashin saa levittää ronskisti ja rivakasti, eikä se silti levitä leimoja. Ei levittänyt, vaikka en todellakaan varonut leimauksia millään tavalla. Pahin leviäminen näkyy tässä (ja paljaalla silmällä sitä ei edes erottanut), ja tuon minimaalisen leviämisen aikaansaaminen vaati, että vedin kahdesti tuosta kohtaa:

O.P.I. You're Such a Kabuki Queen

Tässä toinen kynsi, johon siihenkin sudin päällyslakan sen kummemmin odottelematta tai varomatta (vain yksi kynsi siksi, että kuvausvaiheessa muissa kynsissä oli jo kauheat kärkikulumat ja/tai lohkeamisia, koska olin katsellut näitä kynsiä siinä vaiheessa jo viisi päivää):

O.P.I. Baguette Me Not

Näin hyvää tulosta en ole ikinä saanut Sechellä tai HK Girlillä, ellen ole todellakin keskittynyt levittämään päällyslakkaa supervarovasti. Siksipä Digital Flashista tuli nyt luottolakkani leimausten päällä.

Eli kyllä, Nail Pattern Boldnessin Digital Flash on ihan kelpo pikakuivattaja. Se edellyttää tarkkuutta levityksessä, mutta erityisesti leimausten päälle voin sitä suositella ihan varauksetta. Siinä käytössä Digital Flash on ihan ässä. ♥

Piakkoin toivottavasti sitten vielä tarkempi vertailu kuivumisnopeuksista. :)

10 thoughts on “Testissä NPB Digital Flash

 1. Olen mietiskellyt, pitäisikö tätä testata mutta tämän perusteella jätän väliin. Kutistuminen on yksi viheliäisimpiä piirteitä päällyslakoissa:( Kerrohan kuitenkin, mistä laatasta tuo kaunis leima on ekoissa kynsissä? :)

  • Toihan ei ole kait muilla testaajilla kutistanut lakkauksia, ainakaan en ole muilta samanlaista kommenttia lukenut, joten lieneekö sitten kiinni auringonpilkuista vai mun lakkaajantaidoistani? Seuraan tilannetta. :)

   Laatta on Pet’lan Laces-laatta Spring 2015 -kokoelmasta.

 2. Mä en ole huomannut tuota kutistumista, mutta voi olla että olen vain tottunut levittämään sen lakkausten yli ja näin sitä ei ole päässyt tapahtumaan. Poshe kutistaa, joten sen kanssa on opittu jo ajat sitten tietty lakkaustyyli. :D

  Tuon saman nihkeän pinnan olen huomannut itsekin, mutta ei sekään ole tahtia haitannut kun lakkaus on kuitenkin tarpeeksi kuivunut.

  Mutta leimauksien päällä aivan ehdoton ykkönen myös mulla! :)

  • Joo aika monet pikakuivattajat kutistaa (jopa HK Girl välillä), joten sen kanssa pitää vain oppia elämään – ja pitää olla tarkkana levityksen kanssa. Kutistamista lukuunottamatta tykkään kyllä kovasti Digital Flashista, se on ihan parhautta leimausten kanssa!

 3. Hyvä postaus, kiitos :). Itse en ole edes päässyt HK Girliin saakka, kun päällyslakkapulloja on ollut jemmoissa pursuilemassa ja oon yrittänyt verkkaisella lakkaustahdillani saada niitä kulumaan. Kutistaminen on kyllä viheliäinen juttu, mutta pärjään Sechenkin kanssa hyvin, niin miksipä en tämänkin sitten. We’ll see :).

  • Luulisin, että jos Sechen kanssa pärjää niin pärjää tämänkin. Ja Digital Flash on Secheäkin luotettavampi leimausten päällä, ainakin viiden ekan kokeilun perusteella. Tykkään.

 4. Mulla on HK:ta vielä pari täyttöpulloa ja katsoo sitten mitä rupeaa käyttämään. Tämä ei kuitenkaan ole mulle vaihtoehto, kutistaminen on huono juttu. Parempia vaihtoehtoja olen löytänyt, mulla on monia eri päällyslakkoja ja pikakuivattajia yhtäaikaa käytössä. Essien Gel topper tai Good To Go, Inm Out The Door, erilaiset geeli top coatit ja Color Clubin 0-70. Varmasti löytyy joka lakkaukselle omansa :)

  • Mullakin on HK Girliä jemmassa vielä, käytän sitä lakkauksien kuivattamiseen jatkossakin, mutta tästä tuli kyllä nyt luottolakka leimausten päälle. Jännä kyllä että tykkäät tuosta Color Clubin pikakuivattajasta – ostin sitä joskus aikoinaan ja paitsi että se oli hidas, se sotki kaikki koristelut. Ehkäpä sen koostumusta on sittemmin muutettu?

 5. Ihanaa, kun aloit taas hiukan luomaan blogia henkiin. Olen jo kauán odottanut, kunnes tänään päätin tulla, ja täällähän oli jo muutama uusi postaus. Toivottavasti pystyt laittamaan ihania kuvia. Sun kynsikuviasta saa ihan miljoonasti ideoita omille kynsille, ja joskus tuntuu, että pitäis lakata kynnet, mutta kun on niin montaa eri ideaa, ettei tiedä mitä tekisi. Ihana blogi♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s