Kesän kaunotar

Luulen löytäneeni kesän lakkakaunottaren numero 1. Essien upea kesäkokoelma Naughty Nautical oli kaikin puolin onnistunut ja kuudesta lakasta peräti viisi päätyi omaan hyllyyni. The Girls Are Out on jonkinlainen vadelma-violetti-fuksia, jossa on todella kaunista hopeista glassfleck-tyyppistä epäsäännöllistä shimmeriä. Värisävynä se on aika lähellä esimerkiksi O.P.I. Ate Berries In The Canariesia, mutta shimmer tekee siitä kuitenkin selvästi erilaisen. Rakastan.

Koostumukseltaan hieman jellymäinen The Girls Are Out on ihan parasta Essietä, sillä jopa täysi tumpelo saisi sen levitettyä kynsille siististi. Muistaakseni laitoin lakkaa kaksi kerrosta, ja sillä kärjet kuulsivat aavistuksen lakan alta. Kolmella ohuella kerroksella tulos olisi luultavasti pitkillekin kynsille peittävä. Kuvan otin mökkiolosuhteissa, joten se poikkeaa vähän normaalikuvistani :)

Essie The Girls Are Out

  • Aluslakka: O.P.I. – Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: Essie – The Girls Are Out (x2)
  • Päällyslakka: Essence – Better Than Gel Nails Top Sealer

Jotkut pohdiskelivat, kuinka samankaltaisia kevätkokoelman Madison Ave-Hue ja kesäkokoelman The Girls Are Out ovat keskenään ja miettivät, tarvitsevatko molempia, joten lopuksi esittelen nuo lakat rinnakkain. Molemmissa kuvissa on Madison Ave-Hue vasemmalla ja The Girls Are Out oikealla. Kannattaako hankkia molemmat? Minusta aivan ehdottomasti, jos tämänkaltaisista sävyistä tykkää ja jos Essie merkkinä on lähellä sydäntä. Jos ostat vain toisen, osta The Girls Are Out, koska se on vielä upeampi kuin Madison Ave-Hue. :)

Essie Madison Ave-Hue vs. The Girls Are Out
Essie Madison Ave-Hue vs. The Girls Are Out
No, houkutteleeko tämä kaksikko? :)

22 thoughts on “Kesän kaunotar

  1. Ihania lakkoja! :) Suurena pinkkien ystävänä olen itsekin kotiuttanut nämä, molemmille on kyllä paikkansa lakkahyllyssäni.

    • Joo se limenvihreä, ei ollut mun värini vaikka sinänsä ihan nätti olikin :)

    • Eikö olekin? :) Purple Panicia mulla ei olekaan, pitääpäs googlata millainen se on.

  2. Madison ei lämmittänyt ei sitten yhtään, joten on todella omituista että tuo Girls sitten viehättää ihan kamalasti! Ehkä se onkin tuo lakan puoleensavetävä nimi… :D

    • Ehkä :) Ja onhan tuo kuitenkin selvästi tummempi ja voimakkaampi väri, ehkä sekin tekee :)

  3. No niin, mulla ei vieläkään ole tätä. Miksi mikään tarjous ei ole voimassa silloin kun haluaisi ostaa? Tahtoisin leveäsutisen version. Yhyy. Ja syy, miksi en tilannut tätä jo kauan sitten on se, että kuvittelin se ihan samanlaiseksi kuin madisonin joka ei minulle sopinut. Voi voi.

  4. Huokuttelee! Tulee mieleeni yksi 9gag.comista löytämäni kynsilakkameme. They are not same, they are similar.:)

    • No voi jestas, miten mulla on jäänyt vastaamatta tämän merkinnän loppuihin kommentteihin :O Juurikin näin: They are not the same, they are similar :D

  5. Ihania molemmat, siskolla onkin tuo The Girls Are Out, täytyy ryövätä se joskus omaan käyttöön :D

  6. Lähti tänään itsekurittomuuden osoituksena (mikä ostoslakko?) tämä lakka matkaani paikallisesta cittarista. kädessä oli juurikin madison ja tämä, mutta postaus muistui mieleeni ja girls lähti matkaan. Ja nyt tuijottelen sitä kynsillä, kerrassaan upea ja minun kokoelmassani ainutlaatuinen lakka.

  7. Hei! Katselin tätä postaustasi ja mieleeni tuli kysymys mistä olet tilannut nuo tikut mihin lakkaat aina kynsilakalla?

Jätä kommentti