Jos sun täytyy

Uusista O.P.I. Vintage Minnie Mouse -lakoista ensimmäisenä kynsille pääsi If You Moust You Moust. Se on ihana, täydellinen barbiepinkki creme, joka ainakin pikaisesti googlaamalla näyttäisi valloittaneen monen, monen kynsihullun sydämen. Lakan koostumus oli ainakin minun mieleeni: se levittyi siististi ja vaivattomasti ja peitti suhteellisen hyvin kahdella kerroksella. Kahteen kynteen jäi kuitenkin harmittavasti näkyviin vähän sellainen läpikuultavampi kohta, joten seuraavalla kerralla laitan kaksi vähän avokätisempää kerrosta.

Tässä lakassa olisin viihtynyt vaikka ilman koristelujakin, niin ihanan raikas ja kesäinen sävy se on, mutta seuraavana päivänä leimailin kuitenkin kynsiin kuviot. Olin aikeissa valita tutun ja turvallisen hopeisen leimailulakan, mutta päätin sitten, että edes joskus voisi kokeilla jotain vähän erilaistakin. Valitsin leimailuun O.P.I. DS Reflectionin, ja lopputulokseen ihastuin niin kovasti, että olisin suonut tämän manikyyrin elävän pitempään kuin kolme vuorokautta!

Tässä kynnet auringossa:

O.P.I. If You Moust You Moust (sun)

Ja makrokuvaa, että näette tuon DS Reflectionin hauskan kimalluksen paremmin:

O.P.I. If You Moust You Moust (closeup)

Ja vielä varjossakin:

O.P.I. If You Moust You Moust (shade)

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nail Base Coat
  • Värilakka: O.P.I. If You Moust You Moust
  • Leimailu: O.P.I. DS Reflection ja MagnoNailsin laatta A43
  • Päällyslakka: Seche Vite

Kuten kuvista näette, tuo DS Reflection leimaa aivan loistavasti. Sama pätee myös DS Extravaganceen, joten jos lakkahyllystä löytyy jompikumpi (tai molemmat), niin kannattaa ihmeessä käyttää myös leimailuun :)

Näihin kynsiin olin oikeastaan ihan sataprosenttisen tyytyväinen. Leimailukin sujui aivan harvinaisen tuskattomasti ja nopeasti. Kerran näinkin! Ja nyt tämä Papu lähtee kaivamaan kaapista eilen tehtyä raparperipiirakkaa ja katsoo vähän True Bloodia…

29 thoughts on “Jos sun täytyy

    • Kiitos ja ole hyvä vaan :D Mulla tulee aina välillä testailtua lakkoja leimaukseen – yleensä useimmat jotka peittää suht hyvin jo ekalla kerroksella myös leimaa nätisti :) Huomautettakoon kuitenkin, että nämä leimasin XL-stamperilla, enkä ole tavallisella testannut.

  1. Hyvä etten pudonnut lattialle, noi on niin kauniit! Miten perus vaaleanpunainen voikaan näyttää niin hyvältä. Ja noi kuviot ja ds ja ja ja! Aivan ihanat! Onneksi tilasin ton lakan. Mun täytyi ;)

    • Kiitos Tuittu! Ja niin totisesti täytyi, eihän tuota ihanuutta voi jättää hankkimatta. Varsinkaan kun se on Limited Edition. Toivottavasti sulle tulee myös I’m All Ears – se on IIIIHANA!

      • Kyllä, tilasin koko kokoelman! Multa jostain syysä puuttuu vaaleanpunaiset ja punaiset melkein kokonaan. Sinisiä ja liiloja sitten on melkein kaikkea mahdollista. Menikö multa ohi vaan vai mikä tuo laatta oli?

      • Meni ohi :) Se lukee tuolla kyllä, mutta vähän huomaamattomasti ehkä. Se on MagnoNailsin A43. Nuo Minnit on kyllä ihan mahtavia lakkoja, nyt olen testannut kynsillä kaikki kolme ja olen todella, TODELLA tyytyväinen. Olen tottunut siihen, että OPIt ovat laadukkaita, mutta nuo ovat OPI-lakoiksikin minusta kärkikastia.

  2. Hö, enpä ole tajunnut koskaan kokeilla DS-lakkoja leimaamiseen! Kaavoihin kangistunut siis täälläkin *käsi kaivaa mustaa, valkoista tai Millenniumia laatikosta*.
    Tosi kaunis lakkaus ja nyt tuo Minni-lakka huutaa jo minunkin nimeäni :).

    • Kiitos :) Ja joo, ihan liian helposti käsi tarttuu täälläkin joko mustaa, valkeaan, hopeaan tai kultaan… Myös OPI My Private Jet leimaa aika hyvin, FYI. :)

  3. Ooh miten äärettömän kauniit lakkaukset! Jos toi OPIn lakka toimii noin hyvin leimaamiseen niin menee kyllä mullakin ostoslistalle! Onko muista noista DS-kokoelman lakoista leimauskokemuksia? :)

    • Kiitos! :) Funtsitaas… muistaakseni testasin DS Radiancea mutta se ei oikein toiminut. DS Magic mulla on hyllyssä mutta sitä en ole testannut, pitänee kokeilla. DS Reflection ja DS Extravagance on niin hyviä ja peittäviä koostumukseltaan, että niillä ainakin XL-stamper leimaa tosi hyvin. Samoin Color Clubin hologrammilakat Wild At Heart ja Revvvolution ovat mainioita leimauslakkoja.

      • Kiitti vinkeistä! Itse oon paljon tolla Revvvolutionilla leimaillut ja sen erinomaiseksi todennut. Täytyy siis hankkia lisäystä OPI-hyllylle. :)

    • Kiitos! Ja ihan totta, nuo voisivat tosiaan olla leimatut myös toisin päin :D

  4. Upeat lakkaukset! Kumpa olis tänään miunkin postilaatikossa uudet hiirulaiset, sais ihanat juhannuskynnet.
    Siippa on kyllä naureskellu, kun joka ilta oon ollu puunaamassa kynsiä. Oon vain niin innoissani, kun kynnet eivät lohkeile tai liuskoitu niin herkästi. Kiitos uuden työn… =D

    • Kiitos! :D Toivottavasti hiirulaiset kotiutuivat! Ja kyllä kauniit kynnet on sellainen asia, mistä on syytä olla hyvillään :) Onhan se meinaan ihanaa olla johonkin itsessään tosi tyytyväinen :D

  5. Oi miten upeat! Minni-kokoelmaa olen himoinnut siitä asti kun ensimmäiset ”tease”-kuvat ilmestyivät blogeihin. Ja täytyykin testata tuota Reflectionia leimaukseen, laatikossani se on majaillut varmaan 1,5v täysin korkkaamattomana.. :O Oli ensimmäinen DS-lakkani, ja mietin miksen ole sillä lakannut.. Tilanne täytyy korjata pikimmiten, nyt kesäauringossa se varmaan onkin upeimmillaan. ;)

    • Kiitos! Mulle kans kolahti toi Minni-kokoelma heti kun näin ensimmäiset kuvat, ainoastaan se glitter ei oikein puhutellut. DS Reflection on aivan mahtava kesälakka, se on tosiaan parhaimmillaan auringonpaisteessa. Ja siinä on ihan huippu koostumus, se levittyy melkein itsestään! Hopusti käyttöön se! :D

    • Kiitos! :) Isoista kuvioista on kyllä kovasti iloa, jos on vähänkään isokokoiset kynnet :)

  6. Päivitysilmoitus: A-Z: I is It’s my year | Jos edes kynnet

  7. Päivitysilmoitus: Don’t know.. beets m- hups! | Jos edes kynnet

Jätä kommentti