Shakkiruutua

Essie on puskenut ulos kiitettävän monta pastelliviolettia viime kokoelmissaan, ja koska violetit ovat heikkouteni, olen saattanut sortua… *köh* kerran tai pari. Mutta en kovin montaa kertaa, tietenkään, kukas sitä nyt kauheaa kasaa lilaa kaappiinsa hamstraisi, en min KATTOKAA, KUOLLUT LOKKI!

Niin. Vaaleaa lilaa. Essien tämän vuoden Resort-kokoelmasta tilasin itselleni ainoastaan ihanan Under Where? -lakan, jota Better Nail Dayn Sissi oli jo ehtinyt ylistää. Luihusti myös vaihdoin siihen leveän siveltimen toisesta Essie-lakasta, joka päätyi myyntiin. Koska lakkauksesta on aikaa, en muista ihan tarkkaan, millainen Under Where oli levittyvyydeltään, mutta se, etten muista, tarkoittaa, että lakka on ollut vähintään hyvä. Kolme kerrosta muistelen sen vaatineen peittävyyteen, ja koostumukseltaan lakka ei ole ihan puhdas creme vaan ehkä ennemminkin crelly.

Koristelin lakkauksen paketissa niin ihanan näköisillä siirtokuvilla, jotka kynsillä olivatkin sitten vähän vähemmän ihanat, koska KYNTENI OVAT NIIN SAMPERIN LEVEÄT LAPIOT! Peukaloissa siirtokuvien leveys loppui auttamattomasti kesken, mutta muut sormet näyttivät sentään jotakuinkin hyviltä. Lisäksi tuollaisten valmiiksi kaarevaksi muotoiltujen siirtokuvien asettelu kynnen tyveen on viheliäistä, koska kenelläkään ei ole täysin symmetrisen ovaalit kynsipedit ja siksi minullakin osa siirtokuvista on onnettoman vinossa. Nih. Mutta yhtä kaikki tykkäsin näistä kynsistä peukaloita lukuunottamatta kovasti.

Essie Under Where?

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: Essie Under Where? (x3)
  • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer

10 thoughts on “Shakkiruutua

  1. Hauskat nuo ruudut :) Ja nätti lakka.
    Miulla taas on niin kapeet kynnet, ettei niihin mahdu ihan kaikki kuvat :/

    • Kiitos :) Aina ois helpointa, kun kuuluisi siihen keskivertoryhmään eikä mihinkään ääripäähän. Voi kun voisin antaa vähän leveyttä näistä kynsistä sulle :)

  2. HUH mä oon niin helpottunut että nuo olikin siirtokuvat, pikkukuvasta katsoin että oot onnistunut maalaamaan pieniä, täydellisen symmetrisiä ruutuja :D Älyttömän kiva yhdistelmä!

    • Tuskanhiki valuu pelkästä ajatuksestakin, kuule :DDD Ei mun taidoilla! Ja kiitos :)

  3. Tarkistin juuri blogista, että olen ylistänyt tätä lakkaa maasta taivaisiin ja sitten peitellyt sen tuhdilla irtoglitter-kuorrutuksella:D
    Näissä koristeluissa lakka pääsee enemmän oikeuksiinsa, värihän on vallan viehättävä ja ruudut passaa tuohon oikein hyvin. Mulle tuli mieleen ralliruudut:)

    • Mies sanoi kans ruutulippukynsiksi näitä :D Ilmeisesti mustavalkoiset ruudut yhdistetään tosi helposti ralliin. Tämä on kyllä tosi sievä lakka, pakko olla samaa mieltä :)

Jätä kommentti