Kapinallisen ennätys

Olin pitkästä aikaa kapinallinen, ja valitsin lakan ihan mieliteon perusteella välittämättä siitä, että testaamattomia lakkoja oli pitkästi toista tusinaa. Päätin, että vähintään kerran kesässä pitää saada kynsille Essien Tour De Finance, joka – kuten ehkä muistatte – on ehdoton suosikkipinkkini.

Luulen, että tämä on jonkinlainen ennätys blogin historiassa: esittelen saman lakan kolmannen kerran. Minulla ei taida olla mitään muuta lakkaa, jota olisin peräti kolmesti käyttänyt kaikilla kynsillä..? Aksenttikynsinä käytettyjä mustia / valkeita / glittereitä ei lasketa. ;) Tour De Finance oli taas ihan yhtä ihana kuin aina ennenkin. Kapinallisuudesta tosin rankaistiin sillä, että lakkaukset lohkesivat vuorokaudessa. Hmph.

Essie Tour De Finance

Koristelin kaksi aksenttikynttä töpsöttelemällä niille himpun kultaista tuorekelmun avulla ja tekemällä sen jälkeen ns. water spotted -koristelun (pitäisikö sille keksiä jokin järkevä suomennos? Reikämarmorointi?). Veden pinnalle muodostui hiuksenhienoa seittimäistä pitsiä, jonka ansiosta kynsistä tuli itse asiassa varsin hauskat!

Essie Tour De Finance

  • Aluslakka: O.P.I. Original Nail Envy
  • Värilakka: Essie Tour De Finance (x2)
  • Värilakat koristelussa: Essie Licorice & O.P.I. Love.Angel.Music.Baby
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

 

16 thoughts on “Kapinallisen ennätys

  1. Kyllä on kauniit. Nuo riekaleetkin on siitä kivoja, että koskaan ei tule samanlaista kuin viimeksi:)

    • Kiitos! Käytin kuopuksen Niisku-neidin selvityssuihketta :D Se on vielä mukavasti mansikantuoksuistakin :D

    • Kiitos! Minäkin tykkään tuosta tekniikasta nyt kun vihdoin olen löytänyt suihkeen, joka toimii suht hyvin :)

    • Kiitti! Kyllä mullakin alun perin meni hermot, kun sotkin eri desinfiointiaineiden sun muiden kanssa ja yritin löytää ainetta, joka toimisi. Nyt kun löysin sopivan, ei enää kiristä pinnaa tuokaan tekniikka :)

  2. Ihanat! Tuo water spotted näyttää upealta, itse pitäis vaan keksiä joku hyvä suihke siihen, kynnet haisivan viime kerralla monta päivää ihan hirveelle, kun tein sen jollain body sprayllä :D

    • Kiitos :) Tuo Niisku-neidin selvityssuihke tuoksuu mansikkaiselle, joten se ei ainakaan haise pahalta. Enkä ole huomannut että se tuoksu juurikaan kynsiltä sitten enää erottuisi – vessa sen sijaan tuoksui kyllä kovasti mansikkaesanssille näiden kynsien askartelun jälkeen :D

  3. Ai ku hienosti onnistunut reikämarmorointi :D Yritettiin kans tota tekniikkaa viikonloppuna kaverin kanssa ja ei löydetty ei sitten millään toimivaa suihketta! Joten Niiskuneiti ostoksille siis :)

    • Kiitos! :) Mulla on nyt parilla kerralla jo mainiosti palvellut tuo Niiskuneiti, joten sitä kannattaa kyllä kokeilla, ainakin jos sille suihkeelle vaikka on muutakin käyttöä kuten meidän taloudessa pian neljävuotiaan takkutukan kanssa :D

Jätä kommentti