Kraah, sanos Papun kynnet

Kynsistä kuuluu rahinaa, kun ne osuvat vaatteisiin. Zoyan Pixie Dust -lakka Chyna on pinnaltaan juuri sen verran karhea, vaikka ei vaatteisiin onneksi tartukaan (ja jos tarttuisi, sitä ei olisi kynsilläni nyt). Sormenpäät hakeutuvat vähän väliä sivelemaan lakkapintaa, vaikka sama lakka on ollut kynsilläni jo kolme päivää. Rosoinen lakka tuntuu oudolta ja ihan vieraalta, mutta kaunis se on – kaunis ja tyylikäs, ja jotenkin hienostunutkin.

Zoya Chyna

Chyna on vaikea kuvattava. Sävyä ei tahdo saada vangittua kuviin oikeanlaisena mitenkään, eikä lakan uskomaton kimaltelu välity kuvista ollenkaan. Luonnossa Chyna on punaisempi ja kirkkaampi kuin kuvissani; sävy on aika lailla joulunpunainen, jos minulta kysytään, eikä suinkaan vivahda ruskeaan tai tiilenpunaiseen, kuten kuvien perusteella ehkä voisi kuvitella.

Koostumukseltaan Chyna oli suorastaan yllättävän hyvä. Minulla ei ollut mitään ongelmia sen kanssa, vaan lakka levittyi siististi ja vaivattomasti juuri sinne, minne pitikin. Yksi kerros oli jo suhteellisen peittävä, kuvan kynsillä on kaksi kerrosta. Koska arvelin Chynan olevan hankala putsattava kynsinauhoilta, minulla oli asetonisivellin koko ajan vieressä. Lakkasin muutaman kynnen kerrallaan, siistin kynsinauharajan ja jatkoin taas lakkaamista. Kiitos lakan mainion koostumuksen ei useimpia kynsiä tarvinnut erikseen edes siistiä vaan lakkauksesta tuli heti huolitellun näköinen.

Zoya Chyna

 • Aluslakka: Butter London Nail Foundation
 • Värilakka: Zoya Chyna (x2)

Jos tämä vuoden 2013 kynsitrendi eli ”hiekkalakat” kiinnostaa, ainakin Chynan perusteella voin suositella Zoyan Pixie Dust -lakkoja. Itselleni Chyna on varsin mielenkiintoinen uusi tuttavuus, ja olen iloinen, että päätin hankkia sen. Kovin laajaa värivalioimaa tällaisia lakkoja en aio ostaa, enkä pidä sitä edes järkevänä, koska tällaiseen erikoislakkaan tuskin tulee säännöllisesti tartuttua. Muutaman erilaisen sävyn otan hyllyyni mieluusti.

10 thoughts on “Kraah, sanos Papun kynnet

  • Voi tätä puhelimella kirjoittelun autuutta.. Eli Erittäin tyylikkään näköiset! Mua kiinnostaa kesäksi ne bond girlsit, katsotaan sitten hurahdanko mäkin näihin täysillä :)

   • Kiitos! Ja jep jep, Bond-tyttöjä odotellessa…! :D

  • Kiitos muru! Mulla ei kyllä kiekolle enää onnistunut näin hyvin, mikähän taika tässä lienee? :O

  • Kiitos! :) Tykkään itse asiassa kovasti tästä hillitymmästä mitasta, mutta pitää vielä odotella, että toinen käsi pääsee samaan pituuteen. Tai siis toisen käden kynnet, duh. Sekä etusormen että peukalon kynsi on meinaan melkoisen töpö toisessa kädessä (joka on normaalisti mun kuvattava käteni…).

 1. Kauniit!
  Mä en ole vielä syttynyt, kun mua ahdistaa jos jokin uloke esim strassikin sattuu johonkin osumaan ja tuntuis että olisin tällasilla kynsillä kiinni jokapaikassa…;D

  • Kiitos! :) Mua itse asiassa kiusasi tuo karheus vähemmän kuin mitä ulkonevat koristeet yleensä. Nämä kynnethän olivat kuitenkin silleen litteät, ettei niissä ollut mitään selvästi ulkonevia kohtia kuten strassikoristeisissa kynsissä :)

 2. Päivitysilmoitus: O.P.I. Solitaire & Pussy Galore | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s