U Rock My ♥

…but IRRITATE the CRAP out of me.

Nähdessäni ensimmäistä kertaa KBShimmerin Valentine’s Day -trion glitterlakan U Rock My ♥ sanoi sydämeni ”oi kyllä, TAHDON” ja järkeni ”Ei. Sulla on liikaa glitterlakkoja. EI.” Jos olisin kuunnellut järkeäni, en kirjoittaisi tätä merkintää juuri nyt. Ja oikeasti: kuka kynsilakkahullu ylipäänsä tuollaisessa tilanteessa kuuntelee sitä järjen ääntä? Anyone? Niin. Eipä näy kohoavia käsiä; näin vähän arvelinkin.

Glitterpommin alle piti valita jotain sopivaa, joka tekisi sille oikeutta. Sattui sitten olemaan Essien Fiji mustassa laatikossa vuoroaan odottamassa, joten valinta kohdistui siihen. Wasting Lifestylessa oli vastikään juttua Fijistä, ja siellä kummasteltiin lakan erivärisiä versioita. Omani on selkeästi vaaleanpunainen, mutta hyvin, hyvin vaalea sellainen. Fiji on kaunis ja levittyi leveällä siveltimellä yllättävänkin tuskattomasti värin vaaleuden huomoiden, mutta kolme kerrosta se peittävyyteen vaatii kuitenkin.

Ja sitten Fijin päälle KBShimmerin glitteriä, eikös juu? Pidin pulloa etukäteen jonkin aikaa ylösalaisin, koska arvelin sen helpottavan glitterin saamista pullosta. Sitten reipas dippaus siveltimellä pulloon, ja sutimaan lakkaa kynsille. Paitsi että kilin kellit siihen kynnelle mitään glitteriä tuli.

Ei me tulla, täällä pullossa on kivaaa.. hihiiii…

Kokeilin uudestaan ja tällä kertaa vähän pyöräytin sutia samalla. Ja sitten kynnelle, plop. Kynnellä on valtava kasa glitteriä.

Hihihiii me päätettiinkin kaikki tulla, ei kai se haittaa?

No, ei ole ensimmäinen kerta, kun glitterlakka tulee isona kasana kynnelle. Äkkiäkös minä sen siitä tasaisesti kynnelle saan levitettyä. Sipaisin kasaa levittääkseni sitä, mutta sittenpä ne kaikki isot glitterit nousivatkin sudin mukana pois kynneltä.

Ei täällä olekaan kivaa, ny lähetään kamut!

Sipaisin uudestaan. Glitterkasa palasi kynnelle.

Me jäädään nyt tähän.

Sutimista. Tökkimistä. EI! SENKIN KELVOTTOMAT GLITTERINKUTJAKKEET, TASAISEMMIN KYNNELLE SIITÄ!!! Painokelvottomia sanoja.

Ei kun tässä on just hyvä. Tässä näin. Tää on hyvä. Mmm.. me voitais jäädä tähän vaikka asumaan…

Tämä glitterlakka on kaunis, mutta ainakin minusta se oli tuskastuttavan ärsyttävä levittää. Isot glitterit joko liiskaantuivat yhteen eikä niitä saanut enää irti toisistaan tai sitten ne kieltäytyivät jäämästä kynnelle ja tarrasivat kiinni sutiin. Minun onneni oli se, että olin lakannut Fijin jo edellisenä iltana ja se oli siis läpikotaisin kuiva – muussa tapauksessa glittereiden epätoivoinen siirtely ja tökkiminen olisi luultavasti saanut Fijinkin leviämään.

Jos U Rock My ♥ olisi yhtään rumempi tai vähemmän uniikki lakka kokoelmassani, se lentäisi kirppislootaan hyvin nopeasti. Nyt se saa vielä uuden mahdollisuuden, ja tällä kertaa taidan kokeilla sen töpöttelyä kynnelle sienellä. Isommat glitterit voisi yrittää asetella vaikkapa tikulla sopiviin kohtiin.

Essie Fiji & KBShimmer U Rock My <3

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: Essie Fiji (x3)
 • Glitterlakka: KBShimmer U Rock My ♥
 • Päällyslakka: Seche Vite

Kun tuli tämän lakkauksen poiston aika, iski aivopieru. Mä mitään folioita, en jaksa ruveta pilkkomaan… kyllä tää nyt ilmankin lähtee. Kostutin pumpulitupot, lättäsin ne kynsille, annoin olla muutaman minuutin ja sitten reteästi aloin pyyhkäistä lakkaa pois.

No hei LOL ei me olla mihinkään lähdössä, hihihii.. ottakaas hei oikein kunnon ote tosta pumpulista niin saadaan sitäkin tähän kynnelle mukava kerros… valmiina? Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

Moottorisaha. Sitä tuon lakan poistamiseen olisi tarvittu.

24 thoughts on “U Rock My ♥

 1. Oi, ihana oot! Nauran tolle moottorisahalle… :D <3 Tuo lakka on puhdasta teinirakkautta, mustavalkoista, kaikki tai ei mitään…

  • No ei ollut kuule kaunis näky kun kynnet oli pumpulihattaraa täynnä ja glitterit istuivat kiinni kuin tatit :D Mutta suloinenhan toi lakka on, ja jotenkin rock myös :)

   • Älä sure, tääläki on joskus semmonen näky ja sitte mää nauran mieheni kanssa sille nävökselle… :D

   • Joo, taitaa olla tuttu näky melkein kaikille kynsihörhöille :D

  • Onneksi! Ne pahimmat ongelmathan toki tulivatkin vasta kuvien ottamisen jälkeen sitten lakkaa poistaessa… :D

 2. Eikä :D miksi aina nää toisten vastoinkäymiset on parasta luettavaa :P siksi varmaan kun itse voi näihin niin eläytyä.. Mutta, äärettömän nätit lakat ja lakkaus, hyvä että sait ikuistettua kameralla :)

  • Kiitos! Tykkäsin näistä kyllä itsekin, vaikka toi glitter vähän saikin murisemaan :D

 3. Kauniilta näyttää oli kasassa tai ei :D ja moottorisaha.. semmoista ei ehkä vielä näihin kynsihommiin ole suunniteltu;)

  • Kiitos :) Tasohiomakone ois toki kans vaihtoehto, ettei lähtis koko käsi niin kuin ehkä moottorisahalla ;)

  • No joo, oli toi kyllä aika ärsyttävä :) Jotkut muut on kommentoineet, että se levittyy ihan ongelmitta ja ”glitter payoff is great”, mutta mulla ei kyllä ollut yhtä hyvä onni :D Kiitos!

  • No reippaasti vaan kokeilemaan :) Vois olla, että sienellä töpöttely onnistuu paremmin. En ole itse vielä ehtinyt testata :)

 4. Olet niin taitava kynsien ja ”kynän” kanssa! Kirjoituksesi ovat aina hauskaa luettavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s