Avaruuspölyä

Avaruuskynsiä on näkynyt monissa blogeissa, sillä erilaiset tähtisumut ja galaksit ovat varsin kiehtova teema kynsille! Törmäsin The Polishaholic -blogissa ihan käsittämättömän hienoon manikyyriin, joka sitten inspiroi minuakin tekemään avaruuskynnet – tai ainakin vähän sen tyyliset… varsinainen galaksimanikyyri kun olisi ollut varmaan vähän mustempi.

Googlailin hieman muitakin aiheeseen sopivia kynsiä iloksenne, joten tässäpä muutamia linkkejä ennen kuin esittelen omat kynteni:

No sitten ne omat kynteni! Kuten jo edellä mainitsin, ollakseen kunnon avaruuskynnet nämä tämänkertaiset kynteni vaatisivat hieman enemmän mustaa ja vähän lisää tuiketta, mutta yhtä kaikki rakastan, RAKASTAN näitä kynsiä. Ne onnistuivat yli odotusten enkä ole voinut lakata tuijottamasta niitä, vaikka lakkauksesta on jo kaksi vuorokautta ♥

Space dust (1)

Space dust (2)

Kynsien kiilto ja käyttämieni lakkojen ihana metallin hohto ei täysin välity kuvista, mutta osannette kuvitella sen, ainakin jos omistatte China Glazen Romantique-kokoelman lakkoja.

Käyttämäni lakat siinä järjestyksessä, missä niitä käytin:

  • Trind: Nail Repair (Natural)
  • Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear: Black Out
  • China Glaze: Devotion, Passion, Admire & Harmony
  • vähän lisää Black Out -lakkaa
  • Seche Vite

Tällaiset kynnet siis tällä kertaa. Seuraavaksi on pakko tehdä jokin hyvin hillitty manikyyri, sillä ikävä kyllä perhettäni kohtasi pari viikkoa sitten suuri suru, ja edessä on isoisäni hautajaiset. :(  Surujuhlaan on mielestäni syytä lähteä joko yksinkertaisissa yksivärisissä lakoissa tai ranskalaisessa manikyyrissä. Koristelujen ja iloisempien värien aika on sitten taas ensi viikolla.

Mukavaa viikonloppua toivottelee haikea

– Papu –

18 thoughts on “Avaruuspölyä

  1. Ihan mielettömän hienosti toteutetut kynnet. Itsekin varmasti olisin tuijotellut noita monta päivää hartaasti, niin upealla tavalla ne musta on toteutettu… Pitää ehkä siirtyä nettikauppaan ja vihdoin klikkailla ostoskoriin taas noita chinan romantiqueja kun mulla alkaa olla huutava pula niistä

    • Kiitos! Olen itsekin miettinyt, että pitäisi hankkia varapullot niitä värejä, mitkä mulla kuluu nopeinta tahtia… Luultavasti on syytä tarttua toimeen ennen kuin niidenkin saatavuus muuttuu surkeaksi!

  2. Kaunis ja erilainen lakkaus, ihan omanlaisensa noihin muihin avaruuslakkauksiin verrattuna! :3

    Osanotto suruunne.
    Itse jouduin alkuvuodesta laittamaan kynnet mummoni hautajaisiin, ja silloin kyllä laitoin ”hillityn tyylikkäästi” ihan koristelutkin. Mitään kirkkaita värejä ei kyllä tullut kuuloonkaan käyttää, ja kynsillä oli harmaata, mustaa ja vaaleaa roosaa.

    • Kiitos kehuista ja myötätunnosta. En sitten lopulta laittanut kynsiin värilakkaa ollenkaan, osin kiireenkin vuoksi, vaan menin ihan vaan kirkkaalla lakalla. Mutta oikeassa olet siinä, että kylläpä ne kynnet voisi hautajaisiinkin koristella, kunhan tekee hyvällä maulla ja hillityn kauniit.

  3. Oi miten kaunis manikyyri! Kävin katsomassa ohjevideon ja taidan kokeilla itsekin jossain vaiheessa. Nyt ovat omat kynteni mallia töpö edelleen, kesä on vaatinut veronsa. ,-)

    • Kiitos :) Mullakin on tarkoitus testata niitä videon kynsiä, kun mulla on suurin piirtein sopiva sininen DS-sarjan lakkakin, ja riittävän läpinäkyvä duochromekin. Vain sopiva glitter puuttuu, joten vielä pitää odotella :)

    • Kiitos ja kiitos! Ideasta en tietenkään voi ottaa kunniaa, mutta kiva että tykkäät mun versiostani :)

  4. Vautsi, tosi utuiset avaruuskynnet. Ihanat! Ihan mahtavaa, kun linkkasit noita tutoja ja muitakin malleja. Kävin katsomassa sen videon ja haluun ehdottomasti kokeilla itsekin. Kiitos :)!

    Osanottoni isoisäsi takia. Voimia.

    • Kiitos ja ole hyvä vaan :) Musta oli kiva googlailla noita eri manikyyrejä, hauska nähdä miten kauniita ja erilaisia kynsiä ihmiset ovat samalla teemalla tehneet :) Kiitos myös myötätunnosta – nämä viikot ovat olleet aika raskaita, mutta nyt kun hautajaiset ovat ohi, voi tavallaan alkaa vähän kerrallaan palailla arkeen.. haikeana ja ikävöiden, mutta kuitenkin.

Jätä kommentti