Color Club: Revvvolution

Jos Color Clubin Revvvolutionia pitäisi kuvata kahdella sanalla, ne olisivat… must have! Revvvolution on siinä määrin loistava lakka, että se kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan kynsilakkahullun kokoelmaan ihan itsestäänselvyytenä:
– holo!
– (melkein) musta holo!
– edullinen
– peittää kunnolla jo yhdellä huolellisella kerroksella

Mitä muuta voi lakalta vaatia? No, ehkä vähän leveämpää sivellintä, mutta se on sivuseikka.

Miehen työmatkan aikana en ole saanut aikaiseksi juuri muuta kuin peruslakkauksia ilman mitään koristeluja, mutta nyt kun mies on palannut Atlantin takaa, ehdin toivottavasti jossain vaiheessa jopa koristella kynteni. Revvvolution-kynnet jouduin kuvaamaan kiireessä ja estellen samalla vähäpukeista ryömijää pääsemästä parvekkeelle, joten kuva ei tee lakalle oikeutta. Mutta uskokaa kun sanon: Revvvolution on juuri niin kaunis lakka kuin musta holo voi olla :) Kuva kannattaa klikata isommaksi!

Color Club: Revvvolution

TYKKÄÄN!

– Papu –

12 thoughts on “Color Club: Revvvolution

  1. Oii näyttää tosi ihanalta! (: Juuri sellainen kivan erikoinen! Tai no minä en ainakaan ole ennen törmännyt mustaan holoon! :D

    • Se ON ihana! Se ei ole kauhean musta, mutta hololakka ei varmaan täysin musta voisi ollakaan – eihän siinä mikään efekti erottuisi. Tuo näyttää pullossa lähinnä sellaiselta harmaanmustalta.

  2. Oon monesti miettinyt, että olisko tämä lakka hankkimisen arvoinen. Ehkä se jo ensi kerralla päätyy ostoskoriin asti tilausta tehdessä.

    • Suosittelen. :) Amerikkalaiset kynsibloggaajat ylistää sitä kans kuorossa :D

    • Kylkyl! Color Clubit on onneksi varsin edullisia, ei kirpaise kovasti :) Ja tuota saa hyvin, ei ole saatavuusongelmiakaan.

Jätä kommentti