Maksamakkara, nemesikseni!

Papu kuukausi sitten: ”Äh, mua ei kyllä kiinnosta noi OPI New York City Ballet -lakat yhtään… mihin tuommoisia läpinäkyviä jellyjä tarttee?”

Papu reilut kaksi viikkoa sitten: ”Hmmm, toi yksi NY City Ballet -lakka näyttää oikeastaan aika kivalta.. se toimisi varmaan kivasti ranskislakkana! Ja oi, tuo glitterlakka on kyllä sittenkin tosi nätti…”

Papun postinkantaja noin viikko sitten: *RINGRING* (ovikello, nääs) ”Tässois tämmöinen paketti.”

Ja niin saapuivat O.P.I. You Callin’ Me a Lyre? ja O.P.I. Pirouette My Whistle. Jotka siis eivät kiinnostaneet minua yhtään, eivät toki. En uskaltanut suoraan lähteä tekemään ranskista, kun en ollut varma tuon YCMAL:n toimivuudesta, joten vedin sitä sellaisenaan kaksi kerrosta kynsille ja kuorrutin Pirouette My Whistlellä. Kuvaa en suosittele heikkohermoisille, sillä kahden jellykerroksenkin alta kuultavat kynnenkärjet kellertävämpinä kuin maksatautisen silmänvalkuaiset.

O.P.I. You Callin' Me a Lyre? & Pirouette My Whistle

  • Aluslakka: CND Stickey
  • Värilakka: O.P.I. You Callin’ Me a Lyre?
  • Glitter: O.P.I. Pirouette My Whistle
  • Päällyslakka: INM Out The Door

Nämä kynnet olivat minusta livenä varsin nätit, eikä tuo kärkien kellertävyys erottunut niin selvästi kuin kuvassa. YCMAL todennäköisesti toimii kivasti ranskislakkana, mutta sitä on syytä ottaa sutiin aika paljon ja levittää nopeasti, jotta tulos on raidaton. Täytyy testata piakkoin ihan oikeaan ranskikseen! Lakka näyttää kyllä kivalta muutenkin, mutta jos alle EI laita valkeita kärkiä, niin sitten kyllä ainakin itse laittaisin tuota jellyä vielä kolmannenkin kerroksen, etteivät kärkien värjäytymät häiritse.

Pirouette My Whistle puolestaan on allekirjoittaneen mielestä aivan ehdoton must jokaiselle glitterlakkojen ystävälle. Se on nimittäin mielettömän nätti. Seriously. Oma kuvani ei tee sille lainkaan oikeutta, joten katsokaa sen sijaan vaikkapa tätä tai tätä. PMW ei hypi silmille kuten niin monet muut glitterlakat, vaan se on hillitty, herkkä, kaunis ja kerta kaikkiaan suloinen glitterlakka. Lakan isommat hex-glitterit eivät ole säihkyvän kirkkaita vaan kuin vaaleanhopeista helmiäistä tai satinoitua hopeaa, ja se onkin parasta PMW:ssä. Jos saisin jättää itselleni kaikista glitterlakoistani vain yhden, se olisi Pirouette My Whistle, ilman epäilystä.

Tässä vaiheessa joku teistä on ehkä jo alkanut miettiä, mitä tekemistä tällä kaikella on maksamakkaran kanssa. (Nou? Geez, ettekö te luekaan postauksien otsikoita?) Kun katsotte kuvasta vähän tarkemmin etusormeni kynttä, huomaatte, että siitä puuttuu kappale toisesta kulmasta. Ja mieheni sanoin: ”No on se nyt tosi noloa katkaista kyntensä maksamakkaralla!” Jos joku muukin haluaa testata, näin se käy: otetaan iso kökkäre HK:n maksamakkaraa ja laitetaan se leivälle. Sitten painetaan sitä littanaksi voiveitsellä (tarkoituksena tietysti saada se levittymään leivän päälle) ja annetaan veitsen terää tukevan etusormen luiskahtaa vahingossa pois veitsen päältä niin, että kynnen reuna iskeytyy veitsen reunaan. Snap, crackle, pop.

Se niistä kynsistä sitten.
Ensi numerossa taas töpökynnet.

13 thoughts on “Maksamakkara, nemesikseni!

  1. Aika herkkis :). Voi sinä ja sun maksamakkarat, vähänpä repesin :D.
    Ps. Ehdin jo miettiä mielleyhtymää glitterlakka-maksamakkara ;).

    • Rakkaus maksamakkaraa kohtaan koitui kohtalokkaaksi, nyyh. Herkkusuulle sattuu ja tapahtuu. ;)

  2. samainen kynnet-naps-ilmiön voi hoitaa laittamalla (tai koittaa) levittää oivariinia: mun etusormi ainakin joka kerta luiskahtaa veitseltä ja naps :D Oivariini on evil.

    • Haa, hyvä kun varoitit, pitääpäs pysyä kaukana moisesta kynsipahoilaisen kätyristä. Onneksi Becel ei ole ainakaan vielä osoittautunut kynsille vaaralliseksi.

  3. Sipulin pilkkominen käy myös kynsien tuhoamiseen! Todella kaunis glitterlakka, täytyy ehkä pistää ostoslistalle :)

    • Kiva etten ole ainoa, jolle käy keittiössä köpelösti ;) Voin kyllä lämpimästi suositella tuota iiiihanaa lakkaa!

  4. Pirouette My Whistle on kyllä ihana! Vaikka yritänkin lakkoja vähentää, niin kyllä tuo saattaapi tarttua johonkin tilaukseen mukaan. Tai sitten vain maksan siitä järkyttävän Suomen hinnan, olen sitä kaikki-mulle-heti-nyt tyyppiä ;D

    • Suosittelen :) Vähintään yksi tällainen vähän hillitympi glitterlakka on hyvä löytyä varastosta :D

  5. Oon himoinnu tota glitter-lakkaa siitä asti kun näin ensimmäiset swatchit siitä. Nyt en enää kestäny vaan tilasin sen eBaysta :D

  6. Tän postauksen lukemiseen asti olin hyvin vielä pystyny vastustaa kiusausta tilata toi lakkaa, vaan en enää.. Oli jotenkin niin vakuuttava mainospuhe :D Meilläkin siis soi äsken ovikellol. Postisetä: ”Täällä olis tänäänkin tällanen paketti, taisi olla eilenkin jotain”. Hups……..

  7. Päivitysilmoitus: Sodanjulistus | Jos edes kynnet

Jätä kommentti