Flakierakkaus

Siinä missä muut tuskailevat syksyä ja kynsilakkafirmojen syyskokoelmien synkkyyttä, minä olen innoissani, kun laatumerkeiltä tulvii markkinoille upeita ruskasävyisiä ja tummia lakkoja. Jo niitä hemmetin neonlakkoja ja barbiepinkkejä tulikin korvista ulos ;) Jostain syystä minusta syksyllä ja talvella voi ihan hyvin käyttää pastelleja ja vaaleita sävyjä jos siltä tuntuu, mutta kesän auringonpaisteessa tummat lakat näyttävät jotenkin selvästi oudommilta. Tämä toki voi olla vain minun omituisuuttani…

O.P.I. Germany-kokoelman lakka Every Month Is Oktoberfest on todella tumma, hehkuva luumunsävyinen shimmerlakka. Valitettavasti se tosin on niin tumma, että ainakin minun kuvistani käy huonosti ilmi, että se ylipäänsä on luumu eikä musta. Näistä kynsistä on jo vähän aikaa, joten en muista lakasta mitään erityistä – se tarkoittaa oletettavasti sitä, että Every Month Is Oktoberfest oli perinteistä OPI-laatua eli levittyi ja peitti hyvin.

En käytä usein flakielakkoja, mutta siihen voi tulla muutos, nyt kun olen löytänyt Up Colorsin ihanat lakat. Tämänkertaisilla kynsillä on OPI-lakan päällä kerros Up Colorsin moniväristä hippulakkaa Beijo Na Boca… ja eikö olekin upea?

O.P.I. Every Month Is Oktoberfest & Up Colors Beijo Na Boca

  • Aluslakka: O.P.I. Nail Envy Original
  • Värilakka: O.P.I. Every Month Is Oktoberfest (x3)
  • Hippulakka: Up Colors Beijo Na Boca
  • Päällyslakka: Seche Vite

Nfu Ohin tuotevastaavat / suunnittelijat / mitkälie saisivat totisesti ottaa mallia Up Colorsista. Ensinnäkin, sikäli kun tiedän, Nfu Ohilla ei ole ensimmäistäkään aidosti moniväristä hippulakkaa, vaan niissä kaikissa on aina suht samanlaiset hiput suht samalla värivaihtelulla: sinistä ja vihertävää, kelta-puna-oranssia tai sitten esimerkiksi 51:ssä oleva vaihtelu lila-punainen-oranssi-kelta-vihreä. Kynsillä ei kuitenkaan näy kerralla monenvärisiä hippuja, vaan yhden hipun väri riippuu katselukulmasta, tiedättehän..?

Sydämeni itki verta, kun tajusin taannoin, etten tulisi saamaan käsiini jumalaisen kaunista FingerPaintsin Twistediä, joka maksoi jo julkaisuvaiheessa maltaita ja sen jälkeen hinta vain nousi ja nousi – tällä hetkellä siitä pyydetään eBayssa $37, eikä se ainoa myyjäkään edes toimita Suomeen. Olin valtavan onnellinen löytäessäni Ninja Polishilta nämä Up Colorsin lakat, joista ainakin näin parin käyttökokemuksen perusteella pidän ehdottomasti enemmän kuin Nfu Ohin hippulakoista.

O.P.I. Every Month Is Oktoberfest & Up Colors Beijo Na Boca

Ok, myönnän, että Nfu Ohit ovat jo pullossa niin kauniita, että niitä voisi vain katsella ja ihailla, ja se pullokin kaikessa korniudessaan vetoaa minuun… mutta voi hyvä isä sitä kuivumisnopeutta.. tai sen nopeuden PUUTETTA! Eilen lakkasin tikulle 3-4 kerrosta Nfu Ohin numeroa 52 ja laitoin päälle pikakuivattajaa, mutta vielä viisi tuntia myöhemmin lakkaan sai painettua kynnenjäljen. Up Colorsin Beijo Na Boca oli kuivunut ensimmäisellä kynnellä kosketuskuivaksi jo siinä vaiheessa, kun olin rauhalliseen tahtiini saanut kaikki kynnet lakattua. Kyse on siis muutamista minuuteista. Toki Beijo Na Bocaa oli vain yksi kerros, mutta silti.

Ainoa miinus Up Colorsin lakoissa Nfu Ohien rinnalla on se, että ne kuivuvat melko sameiksi, joten ne vaativat ehdottomasti päällyslakkaa kiiltoa tuomaan – mutta senhän useimmat siihen päälle laittaisivat joka tapauksessa.

I ♥ Up Colors.

10 thoughts on “Flakierakkaus

  1. Yllättäen minuakaan ei haittaa syyskokoelmat ja niiden ihanat tummat sävyt… :D
    Juurikin kynsillä tuo samainen lakka tällä hetkellä. Tuo Up Colors vaikuttaa aika herkulliselta tapaukselta! Onneksi olen taas ostolakossa. :D

    • Äää. ei ne semmoiset lakat kannata ;) Paitsi tietysti jos testaamattomia lakkoja on yli 30 kuten mulla :D

  2. Ihana ihana ihana! Kuolin:) Saisikohan samanlaista efektiä aikaiseksi jos laittaa kahtaa eri hippulakkaa päällekäin? En nyt viitsisi sortua niin moneen eri tilaukseen…Minäkin rakastan syksylakkoja. Syksy on myös lempivuodenaikani.

    • Hummm, kahdella eri lakalla varmaan kävisi niin, että toisen hiput peittäisivät alleen niitä toisia, sen sijaan että menisivät kauniisti sikin sokin. Mutta vain kokeilemallahan se selviää :) Minä tykkään kans syksystä, ihana vuodenaika ♥ Meinaa vain vararikko iskeä kun on niin paljon ihania uusia lakkakokoelmia tulossa (tai jo tullut) :D

  3. Mä ostin lomamatkalla Sephoran flakielakan, joka näyttää pullossa lupaavan moniväriseltä. Mulla ei olekaan yhtään flakieta ennestään, joten mielenkiinnolla odotan miltä Sephoran lakka näyttää tumman lakan päällä…tämä sun lakkayhdistelmä on ainakin tosi kaunis :)

    • Ooh, onpa mielenkiintoista nähdä millainen se sun lakkasi on! Testaa pian! :D Ja kiitos :)

  4. Päivitysilmoitus: Sephoran flakies-lakka » Wasting lifestyle

  5. Ooh! Näyttääpäs mahtavalta tuo Up Colors lakka! Mä en edes tiennyt että tuollaisia on olemassakaan! Kiitos tästäkin valaistumisesta :) Taidanpa lähteä selailemaan valikoimaa :p

    • Se on kyllä aika ihana! Mutta totesin, että jos kerrostaa tumman päälle niin ei ole kauheasti eroa ottaako tuon Beijo Na Bocan vai Carnavalin, molemmat on monivärisiä mutta niissä on eri pohjaväri – joka ei tumman päällä tietenkään näy. :)

  6. Päivitysilmoitus: Sephoran flakies-lakka

Jätä kommentti