Skittleten kaksi versiota

Näistä kynsistä on jo monta viikkoa, joten nämä on syytä esitellä teillekin ennen kuin täysin unohdan koko kynnet :D O.P.I. Windy City Pretty ja Wooden Shoe Like To Know olivat hyllyssä vierekkäin (koska olivat molemmat silloin saapuneet vastikään) ja ne sointuivat yhteen niin kauniisti, että halusin käyttää niitä yhdessä. Hmm, skittlette? Joo! Hyvä idea.

Tällä kertaa en kuitenkaan ihan onnistunut. Lopputulos ei näyttänyt hyvältä, sillä kynnet eivät sopineet tarpeeksi hyvin yhteen ja tulos oli epämääräinen sekameteli. Ensimmäinen versio näytti tältä:

Skittlette (version 1)

Katselin kynsiä vuorokauden verran, enkä oikein osannut päättää pitäisikö tehdä uusiksi etusormi vai keskisormi, sillä ilman kumpaa tahansa niistä loput kolme kynttä näyttivät kivalta yhdessä. Kun kaikissa muissa kynsissä on vaaleanpunaista, etusormi tuntui erottuvan joukosta kaikkein eniten, ja lopulta siis päädyin tekemään sen uusiksi. Toinen versio, joka minusta oli sitten varsin kiva, näytti tältä:

Skittlette (version 2)

  • Aluslakka: Trind Nail Repair
  • Värilakat: O.P.I. Windy City Pretty, O.P.I. Wooden Shoe Like To Know
  • Tekstuurilakka: Golden Rose Holiday 58
  • Lastulakka: Ninja Polish The Midas Touch
  • Päällyslakka: Seche Vite

Nämä kynnet opettivat kyllä olemaan tarkkana skittletteä suunnitellessa, sillä ei todellakaan ole selvää, että päässä kehitelty suunnitelma näyttäisi kynsillä hyvältä :D

O.P.I. Windy City Pretty oli mielestäni ihastuttavan värinen, mutta sen koostumus oli jotenkin ärsyttävän tahmainen. Ensimmäinen kerros levittyi hyvin, mutta toinen kerros tahmasi eikä lakka meinannut tasoittua kauniiksi pinnaksi. Siispä kauniista sävystä huolimatta lakka siirrettiin kirppislootaan.

O.P.I. Wooden Shoe Like To Know, sen sijaan, sai minut lähes huokailemaan ihastuksesta. Lakka on todella, todella kaunis ja sen koostumus on sekä levittyvyyden että peittävyyden osalta juuri sitä ihanaa OPI-laatua, johon olen tottunut. Koska lakka ei kuvissani pääse kunnolla esiin, kaivoin teille mahdollisimman kauniin swatch-kuvan, kas tässä! Koska olen tämänkin lakan ostanut omilla roposillani eikä kukaan maksa minulle mainostamisesta, uskonette, että tämä mielipide on rehellinen ja tulee sydämestä: jos ikinä ostatte vain yhden ruskeasävyisen lakan, ostakaa Wooden Shoe Like To Know. Se on ihana.

19 thoughts on “Skittleten kaksi versiota

  1. Toka versio selvästi yhtenäisempi =) Saispas itsekin aikaseks uskaltaa kokeilla…

    Wooden Shoe on mun lemppariruskea ja olin ikionnellinen sen keväällä vihdoin saadessani <3 Ymmärrän sun fiilikset ko.lakasta!

    ps.onnea tyhjästä purkista!

  2. Toka versio kyllä iskee täälläkin enemmän. Pakko sanoa, että kyllä skittlette on nätti kun sen taitaa!

  3. Komppaan edellisiä, toka versio on hieno! Ehkä tuo ekan version enempi kultaisuus häiritsee mua, en kyllä tiedä miksi..

    • No se kultaisen lastulakan valintakin oli kyllä jälkikäteen ajatellen virhe :D Mutta kiitos!

  4. Skittlette on kyllä sellainen taitolaji, että nostan hattua kaikille, jotka sen hallitsevat. Mun mielestä kyllä toi eka versio on kanssa tosi kiva, ehkä jopa pidän enemmän siitä kuin tokasta. Mutta viimeaikainen pakkomielle kultalakkoihin saattaa tosin vaikuttaa mielipiteeseen :D

    • No hyvä että joku puolustaa sitä ensimmäistäkin, raukka on niin hyljeksitty ;D

  5. Juu, kyllä tuo toka versio on yhtenäisempi. Oih, tuo ruskea on juuri tuollainen kaunis, suklaanruskea! Laitettu korvan taakse… :)

  6. Molemmat on huisin hienoja :).
    Itse olisin kuitenkin jättänyt etusormen alkuperäiseksi ja tehnyt keskisormesta kaksivärisen noilla pikkurillin ja etusormen lakoilla. Ja siksipä musta ei kai oiskaan hyvien skitlettejen tekijäksi :P ? ha.

    • Se oli se toinen vaihtoehto. Olin kuitenkin nähnyt teippien kanssa sikana vaivaa niiden keskisormien eteen, joten päädyin tekemään etusormet uusiksi. Mutta yhtä hyvin tuon skittleten olisi voinut pelastaa tekemällä keskisormen uusiksi. :) Kiitos!

    • Jotain tällaista olisin itsekin lähtenyt toteuttamaan….noin teoriassa, käytännössä en kyllä taivu näin monimutkaisiin juttuihin ja ymmärrän hyvin halun säilyttää teippimanin mukana:)

      • No kyllä taipuisit hyvinkin kun vain ryhtyisit :D

  7. Joo-o, tyyppi taitaa skittlettet! Toka versio on _ihana_, eikä ensimmäinenkään huono. Mutta herranjuones miten ällistyin tuosta swatch-kuvasta, MITEN oon voinut missata tuollaisen lakan olemassaolon??

    • Kiitos muru! :D Ja itsekin nyt hämmästelen, että miten hankin tuon lakan vasta nyt.. miksei se kiinnittänyt huomiota jo silloin kun kokoelma julkaistiin? En tajua. Mutta ikionnellinen olen kun sen nyt omistan. Hanki sinäkin omasi ennen kuin se muuttuu hankalammin saatavaksi!

  8. Mie tykkään molemmista versioista!
    Miulle tuli just alkuviikosta toi O.P.I. Wooden Shoe Like To Know, se on I-H-A-N-A! :)

    • Kiitos! Ja kiva kuulla, että sinäkin tykkäät tuosta lakasta – ihastuin itse siihen kans ihan totaalisesti ♥

  9. Päivitysilmoitus: Wooden hut skittlette | Jos edes kynnet

Jätä kommentti