Joulun ihme

Vaikka viimeaikaisesta postaustahdista voisi ehkä niin päätellä, otsikon sanat eivät suinkaan viittaa siihen tosiasiaan, että bloggaan toista kertaa samalla viikolla. Ei, tällä kertaa on kyse ihan oikeasta ihmeestä: sellaisesta uskomattomasta tapahtumasta, jota en uskoisi todeksi, jos en sitä olisi itse kokenut.

Istukaa alas ja pitäkää mielellään jostakin käsillänne kiinni, sillä tässä se tulee:

Olen löytänyt hyvän valkoisen cremen.

”Mutta… mutta… sehän on vain tarua..?”, kuulen nyt lukijoiden sanovan henkeään haukkoen. Niin minäkin luulin. Teknisesti ottaen en löytänyt sitä valkoista cremeä itse, koska a) kuulin siitä Better Nail Dayn Sissiltä ja b) mieheni kävi sitä minulle ostamassa (samalla reissulla kun kävi myös ostamassa minulle Kicksistä tarjous-Secheä – kenellä on paras mies, mitähäh?), mutta tärkeintä tämän blogimerkinnän kannalta siis on, että on olemassa hyvää valkoista cremeä ja minä omistan sitä.

Gina Tricot White. Ehdottomasti paras valkea creme, mitä olen ikinä kokeillut. Tuo sinänsä ei ole vielä kauhean suuri luottamuslause, koska valkeat ovat yleensä niin kelvottomia levittymään, että jo vähän normaalivalkoista parempi voisi olla paras kokeilemani, mutta GT White on oikeasti varsin mainio lakka. Koska kaadoin sen tyhjään Essien Blanc-pulloon ja sain siis nauttia Essien leveästä siveltimestä, en osaa sanoa, millaista sen levittäminen on GT:n omalla siveltimellä, mutta ainakin tuolla Essien sudilla lakka käyttäytyi kuin mikä tahansa hyvä creme: se ei raidoittunut yhtään, levittyi hyvin ja peitti hienosti kahdella normaalilla kerroksella. Kerrataanpa tämä uskomattomalta kuulostava asia: lakkasin siis kynteni valkealla cremellä, joka levittyvyydessä ja peittävyydessä ei ollut mitään moitittavaa.

Se, ystävät… se on joulun ihme.

Gina Tricot White & O.P.I. Solitaire

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: Gina Tricot White (x2)
  • Tekstuurilakka: O.P.I. Solitaire (x1)
  • Glitter: I Love Nail Polish – All Gold Everything
  • Leimauslakka: Barry M Gold Foil
  • Leimauslaatta: DRK-A
  • Päällyslakka: Essie Good To Go

Tämän skittleten oli tarkoitus olla juhlava(hko) ja jouluinen. Kivan juhlava siitä tulikin, mutta loppujen lopuksi tuo leimattu tähtikuvio saa minut ajattelemaan enemmän uutta vuotta kuin joulua näitä kynsiä katsoessani. Vähän arvelutti niittien pysyminen kynsillä, kun ne on ainoastaan painettu märkään tekstuurilakkaan, mutta ne ovat nyt pysyneet ihan kiltisti jo kaksi vuorokautta, joten.. jee!

Kuvittelen ehtiväni tehdä vielä joulunpyhiksi varsinaiset joulukynnet, mutta siltä varalta, etten saa aikaiseksi blogata enää ennen joulua (kun nyt onnistuin nappaamaan itselleni jouluflunssankin, byäääh!), toivotan jo nyt kaikille lukijoille ihanaa, tunnelmallista joulunaikaa!

31 thoughts on “Joulun ihme

  1. Hyvä valkoinen, wha? Täytynee hamstrata testiin itsellenikin! Kauniit ja juhlavat kynnet olet kyllä muutenkin saanut aikaiseksi. Hyvää joulua itsellesikin! :)

    • Kiitos! Kyllä suosittelen testaamaan, mulla on tuota nyt kolme pulloa ja mietin, että jos se on myynnissä vain rajatun ajan kuten useimmat GT:n lakat, voisi olla syytä ostaa vielä toisetkin kolme.

  2. Oikeesti? Pitänee siis keksiä jokin tapa päästä paikkakunnalle, josta löytyy Gina Tricot. Kun eihän sellaista nyt tietenkään täällä ole…

    • No kuten tuossa ylempänä kirjoitin, en tiedä millaista tuota GT:tä on levittää sen omalla sudilla, mutta ainakin Essien sudilla levitettynä se voittaa kyllä mielestäni Blancin – se ei raidoitu ollenkaan ja tasoittuu aika hyvin ihan itsekseenkin tasaiseksi pinnaksi. Tykkäsin ihan älyttömästi.

      • Voi vitsi, mahtavaa jos se on noin hyvä! Ja hintakin on paljon alhaisempi kuin Essiellä. Unohtui ensimmäisestä kommentista, mutta on siiis tosi kauniit nuo tekemäsi kynnet <3 Valkoinen ja kulta sopii tosi hyvin yhteen, tykkään :)

  3. Juuri tänään kävin hypistelemässä Ginan lakkoja ja mietin mielessäni, että kehtaankohan ostaa, onkohan nämä mistään kotosin… pitää vissiin pikimmiten tehdä uus reissu! :D

    • Kyllä kannattaa! Osta ainakin kokeeksi toi valkoinen, niin näet tykkäätkö yhtä paljon kuin minä :)

  4. Ohhoh, voiko tuo olla tottakaan? Lienee joskus testattava omin kätösin, jos saan moisen käsiini :). Lakkaus on kyllä kaunis, oikein jouluinen minun mielestäni.

    • No sitä itsekin ihmettelin :O Olisin kuvitellut, että joku muukin tähän mennessä olisi saanut aikaan kivan valkoisen, jos sellaisen tekeminen teknisesti on mahdollista… mutta kovin olen onnellinen, että tästä GT:n valkeasta kuulin :) Kiitos!

  5. Mä kuivattelen juuri ranskalaisia joiden kärki on lakattu tuolla. Gina Tricot’n lakkoja voi myös tilata, ja myös nettikaupassa on voimassa tarjous kolme lakkaa kympillä. Säästö on niin huima että eihän sieltä ikinä voi ostaa vain yhtä lakkaa :D Valkoisen lisäksi muutkin Ginan lakat ovat olleet erittäin positiivisia kokemuksia, tosin mun makuun uutuudet ovat viime aikana olleet liian glitterpainotteisia.

    • Joo, ei mullakaan ole ollut vielä pahoja kokemuksia GT:n lakoista – muutamaa olen kokeillut ja oikein hyvin ovat toimineet. Tämä valkea on varsinainen aarre. :)

  6. Juuri Suomessa kaydessani pyorittelin tuota valkoista kasissani, ja sitten jatin sen kauppaan. Damn! Taytyy siis pistaa joku agentti asialle..

  7. Minäkin mietin jo vakavasti tätä GTn Whiten ostamista!:) Todella kauniit kynnet olet saanut aikaiseksi!

    • Kiitos! :) Valkea creme on sellainen peruslakka, joka pitäisi olla jokaisen kynsiharrastajan hyllyssä, ja kaikista kokeilemistani (joita on ainakin 8) tämä on ollut kivoin :)

  8. Voin raportoida, että White kesti kynsillä sen kolme päivää kulumatta tai lohkeilematta minkä sitä jaksoin pitää, pisteet siitäkin:) Kynsiä ehdin ihastelemaankin jo toisaalla joten toivotan paranemista ja lämpöistä joulunaikaa<3

    • Kiitos! ♥ Mulla lohkesi tämä kolmantena päivänä, mutta toisaalta jouduin käyttämään käsiäni tavallista enemmän kun oli leipomista sun muuta. :)

  9. No huhhuh, tuo GT White on siis pakko hommata! :o Ja on niin kauniit kynnet ja sopii tosi hyvin jouluun, sulla aina niin tyylikkään kauniita kynsiä, ei koskaan mitään sekamelskaa, tykkään kovasti :) Hyvää joulua myös sinne!

  10. Noh, kai se nyt on uskottava ja kokeiltava itsekin sitte!

    Tää lakkaus on kaunis ja siinä on hyvä harmonia, tykkään kovasti =)

    Hyvää joulunaikaa!

    • Kiitos paljon ja kiitos samoin! Noissa Gina Tricot’n lakoissa on se ihana puoli, että rahaa ei mene haaskuun paljon, vaikka ei sitten lakasta tykkäiskään :)

  11. Nää on sun kynsistä ehkä mun tän vuoden suosikit :) Harmoninen, juhlava, kaunis ja kuitenkin sopivan hillittykin kokonaisuus. Love! Ja nyt kun Ginan valkoisesta on kaksi hyvää arviota, uskallan ostaa sen kolme pulloa itsekin :P

    • Kiitos, ihana! Itsekin tykkäsin näistä kovasti :) Uskon kyllä, että tykkäät siitä GT:n valkeasta, varsinkin jos sulta löytyy mahdollisuus kipata se Essien pulloon :)

  12. Ihanat kynnet!! Niin ihanat, että tein lähes täyden kopion itselleni jouluksi. Kiitos inspiraatiosta! :) (Jos kiinnostaa, niin blogista löytyy) Ja jos vaan joskus GT sattuu kohdalle, valkoinen lakka sieltä lähtee mukaan. ;)

Jätä kommentti