Kiss Me I’m.. uh, not for you

Nyt sitten OPI:n Brazil-kokoelman pirtsakampaa puolta kynsillä: vuorossa on Kiss Me I’m Brazilian. Kuvissa ah niin ihana pinkki, kynsillä uh ei ihan yhtä ihana.

Laadultaan Kiss Me I’m Brazilian on taattua mahtavaa OPI-laatua. Se levittyy kuin unelma jättämättä juuri siivottavaa ja peittää hyvin. Ei siis ensimmäistäkään moitteen sanaa, vaan laadun puolesta voin suositella tätä ihanaa cremeä kenelle vain. Oikeastaan en voi moittia lakkaa muutenkaan – sen raasun ainoa vika kun on se, ettei sen väri miellyttänyt minun silmiäni. Minulle sopii lähes minkälainen pinkki hyvänsä paitsi tällainen sävy. Jos lakka olisi ollut hieman vähemmän kirkas ja aavistuksen viileämpi, se olisi ollut ihan huikea. Nyt se toi kynsilläni mieleen lähinnä erään surullisenkuuluisan suomalaisen blondin kohujulkkiksen. ’Nuff said.

Kokonaisuutena nämä kynnet onnistuivat loistavasti ja tykkäsin niistä kynsinä, en vain viihtynyt niissä värin vuoksi. Keskisormiin sipaisin LA Girlin iki-ihanaa punavalkoista Splat-glitterlakkaa, nimettömät lakkasin ensin Gina Tricot’n valkealla ja sen jälkeen tein sahalaitakuviot käyttämällä Wasting Lifestylessäkin vastikään esiteltyjä kynsivinyylejä. Niitä siis valmistaa ja myy Instagram-nimimerkki @teismom omassa nettikaupassaan. Vinyylit ovat ihan loistava tuote – niin loistava, että kun näitä nyt olen kerran testannut, en halua enää koskeakaan normaaliin teippiin. Veikkaan, että täällä tullaan näkemään tulevaisuudessa enemmän teippikoristeluja, niin kovasti ihastuin noihin vinyyleihin, joita onneksi tilasin kerralla useita eri muotoja. :)

OPI Kiss Me I'm Brazilian & LA Girl Splat

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: O.P.I. Kiss Me I’m Brazilian (x2), Gina Tricot White (nimettömässä)
  • Glitterlakka: LA Girl Splat
  • Päällyslakka: Essence BTGN Top Coat

16 thoughts on “Kiss Me I’m.. uh, not for you

  1. Herkullisen kauniit ”Tuksut” :)
    Lähdenpä minäkin tuonne vinyylisivulle surffailemaan, luin jo aiemmin näistä mutta onnistuin siinä hetkessä vielä välttämään linkin klikkauksen.. Nyt noi muut muodot alkoivat turhan kovasti kuumotella, että mitä kaikkea sieltä löytyykään… *swiuh*

    • Kiitos :) Noita vinyylejä voin kyllä lämpimästi suositella, sillä ne ovat selvästi helpompia käyttää kuin perinteinen teippi. Toki niissä vinyyleissä on sitten rajoituksensa myös, mutta minä kun en kovin monimutkaisia teippauksia tekisi kuitenkaan, ne vinyylit sopivat minulle mainiosti :)

  2. Oranssin tekorusketuksen kanssa tulisikin mieleen mutta ei sun ihonvärin kanssa mun mielestä :D
    Nätti lakkaus on kyllä :)

    • Muuten kyllä, mutta ehdin jo luvata sen Emmalle, joka hihkaisi heti kun Facebookissa mainitsin, että taidan luopua tuosta lakasta :D

    • Kiitos :D Ja sun onnesi kyllä joo :) Toivottavasti toi sopii sulle paremmin :)

  3. Hei onko tuo lähelläkään OPIn Minnie Couturen Barbie-pinkkiä? Mietin kumman noista ostaisin ja päädyin sitten tohon uudempaan, mutta onkohan Minnie kuitenkin vähän vaaleampi ja kylmempi sävy? -sh-

    • Ööö, tarkoitatko Chic From Ears To Tailia, joka on Couture de Minnie -kokoelmassa? Se on muistini mukaan vaaleampi ja viileämpi, MUTTA se on myöskin laadullisesti ihan kaameaa kuraa tähän verrattuna. Että jos jompikumpi pitää hankkia, niin ehdottomasti tämä.

      Vintage Minnie Mouse -kokoelman ”If You Moust You Moust” on ehkä lähempänä tätä (joskin muistaakseni kylmemp pinkki sekin), ja laadullisesti hyvä, joten sekin on ihan vaihtoehto. :)

      • Joo tarkoitin just sitä :) Onneksi en sitten sitä tilannut. Kattelin Brazilialaista eilen Kicksissä ja alkoi melki kaduttamaan, että otin sen, mutta nyt ei harmita jos kerran Minnien laatu ei ole hyvä. Moustia voisi harkita. Myös Gwenin Hey baby kiinnostaa nyt kun kevät alkaa jo näyttää ensi merkkejään. Mikään noista tuskin kovin uniikki on kuitenkaan. Kicksin kynsikiekossa ne taupet oli yllättäen tosi nättejä sävyjä.

  4. Päivitysilmoitus: Pikauusinta | Jos edes kynnet

Jätä kommentti