Liikaa pyydetty

Kuten ihan vastikään ILNP:n Bunny Tailsin yhteydessä taas kerran totesin, kahdella kerroksella peittävä vaaleanpunainen creme on vain yksinkertaisesti liikaa pyydetty. Hankin jälleen yhden toiveita herättävän yksilön, joka jossakin swatch-blogissa mainittiin kahdella kerroksella peittäväksi, mutta katin kontit taas.

Essien Breast Cancer Awareness 2014 -kokoelmassa julkaistu I Pink I Can on kyllä kaunis vaalea pinkki, mutta ei se ainakaan minulla peittänyt tasaisesti kahdella kerroksella, vaikka kuinka lakkasin kieli keskellä suuta. Tummempia läiskiä erottui siellä täällä, mutta koristelut onneksi naamioivat ne. Kiitos Essien leveän sudin, I Pink I Can pesee kyllä Bunny Tailsin mennen tullen, joten vaalea pinkkini päivittyi taas astetta parempaan (joskaan ei vieläkään tosi hyvään) lakkaan.

Essie - I Pink I Can

Nimettömiin lakkasin O.P.I:n mustaa Emotions-hiekkalakkaa, joka osoittautui livenä huomattavasti kauniimmaksi kuin näkemissäni swatcheissa. Onneksi hankin sen! Kaksi reipasta kerrosta riitti peittävyyteen. Keskisormen glitterlakka on oma Piano-sekoitukseni :) Leimailut tein Dashican mustalla leimauslakalla käyttäen MoYou Londonin Pro Collection -laattaa 06. Aika kiva skittlette tuli, vai mitä? :)

Essie - I Pink I Can

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: Essie I Pink I Can (x2)
  • Leimauslakka: Dashica Stamping Polish Black
  • Leimauslaatta: MoYou London Pro Collection 06
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

28 thoughts on “Liikaa pyydetty

  1. Hmm. Mä olen tuolle Emotionsille nyrpistänyt nenää, koska se näyttää ihan erilaiselta suurimmassa osassa swatcheja kuin näissä sun kuvissa. Jos se kerran on tuollainen kuten näissä, niin se taitaa päätyä mun ostoslistalle. :D Ihana lakkaus! <3

    • Kiitos! Muakaan ei toi Emotions aiemmin napannut, kun se on swatcheissa näyttänyt jotenkin oudolta, mutta se on kyllä livenä tosi nätti – jos mustan tekstuurilakan haluaa niin se on hyvä valinta!

  2. Erittäin kiva lakkaus! Ja joo, ei se bunny tails autuaaksi tee, mutta on se väri vaan niin söppänä <3

    • Kiitos! :) Joo Bunny Tails on nätti kyllä mutta tykkäsin tämän koostumuksesta vähän enemmän :)

  3. Emotions on tosi upea!!! Se kyllä kannattaa omistaa. Onpas ihastuttava vaaleanpunaisen ja mustan liitto, juuri sopiva; ei liikaa kumpaakaan :) tykkään oikein kovasti!

    • Voi kiitos! Itsekin nyt ihastuin tuohon Emotionsiin (vaikka kappaletta en voi sietää kuten en Mariah Careyta ylipäänsäkään :P ). :)

  4. Tuli kiva! On kyllä kumma, että ihminen on käynyt kuussa mutta vaaleanpunaiset cremet on aina vaan enemmän tai vähemmän paskoja

    • Kiitos! Ja sanos muuta! Tosin ei tämä Essie paska ollut lainkaan, mutta ei myöskään two coater, mitä siltä odotin. Hö.

  5. Ihanat kynnet! Onneksi mulla ei ole mitään kiinnostusta löytää hyvin käyttäytyvää vaaleanpunaista, kun se on niin vieras väri omilla kynsillä. :D Helpottaa elämää kummasti.

    • Kiitos! :D Ja kyllä, jos ei halua täydellistä vaaleanpunaista tai täydellistä keltaista, niin kynsilakkahörhön elämä on kyllä paljon helpompaa :D

  6. Ihana vaaleanpunainen! Mä en uskalla ostaa mitään näistä teidän mainitsemistanne, kun pelottelette noin paljon :). En uskalla kokeilla edes Mod about youta, kääks!

    • Kiitos! Ja hei, ei tämä I Pink I Can missään nimessä ole huono – se on näin vaaleaksi pinkiksi ihan hyvä, mutta kun mulla on se utopistinen haave että löytäisin tällaisen sävyn jota riittäisi kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen :)

    • Kiitos! Ja tähän yhdistelmään en kyllä itsekään taida kyllästyä ihan heti :)

  7. Tosi kauniit! :) Vaaleanpunainen ei näytä niin ällöimelältä, kun sen yhdistää mustaan. Emotions, miksi en ole vielä hankkinut sitä?

    • Kiitos! Veikkaan, että olet nähnyt Emotionsista yhtä huonoja swatcheja kuin minäkin tähän asti. Kyllä se kannattaa hankkia :)

  8. Mulla on tuo I Pink I Can ostoslistalla, vaikka en edes pidä Essien lakoista. Olet siis sitä mieltä, että ohuella sudilla se on jotakuinkin susi? Minä näet voin surutta jättää sen myös ostamatta jos näin on. Btw… aivan jumalaisen kauniit kynnet jälleen <3

    • Kiitos! Ja siis ei toi lakka ole susi, kyllä joku amerikkalainen swatchaaja oli ohuella sudilla saanut ihan siistin tuloksen vain kahdella kerroksella. Mulla ei tullut täysin moitteeton pinta kahdella kerroksella, mutta levittyvyys on ihan hyvä ja jos ei yhtään harmita laittaa kolmea kerrosta, niin kyllä tuo lakka varsin hyvä hankinta on :)

Jätä kommentti