Bugger off Blackberry

O.P.I. Bogota Blackberry ehti kiinnostaa minua jo pitemmän aikaa, mutta tilasin sen vasta yhdessä China Glaze -glitterpommien kanssa, kun laatikossa kerran oli vielä tilaa. Pari päivää sitten koitti sen vuoro päästä kynsille. Odotukset olivat korkealla, koska Bogota Blackberry on käsittääkseni aika pidetty lakka – ei toki sellaisessa kulttimaineessa kuin esimerkiksi China Glazen Ruby Pumps, mutta silti.

Väri on upea, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tyrmäävän kaunis syvä viininpunainen. En kuitenkaan pitänyt BB:n koostumuksesta: lakka on paksua mutta suht nopeasti kuivuvaa, joten kun yritin tehdä korjaavia siveltimenvetoja ensimmäisten kolmen vedon jälkeen, jäi lakkaan helposti siveltimenjälkiä. Mur. Peittävyys oli hyvä, kaksi kerrosta riittää ihan takuuvarmasti. Testasin pikaisesti myös leimailua ja mielestäni lakka sopii aika kivasti myös siihen, niin pigmenttinen se on.

O.P.I. Bogota Blackberry

  • Aluslakka: CND Stickey
  • Värilakka: O.P.I. Bogota Blackberry x2
  • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Kotiäidin kynsille Bogota Blackberry ei näytä olevan erityisen hyvä valinta, sillä ensimmäinen lohkeama ilmaantui alle vuorokaudessa. Koska olin edelleen sairaana enkä todellakaan jaksanut ruveta lakkaamaan kynsiäni kokonaan uudestaan, päätin tyynesti yrittää peittää lohkeaman lakkaa lisäämällä. Sain myös ajatuksen testata, sopisiko jokin mustassa laatikossa majailevista Sally Hansenin Opal-lakoista kerrostamiseen BB:n kanssa. Sipaisin lohkeaman peitoksi vähän lisää lakkaa ja sen jälkeen laitoin joka kynteen yhden kerroksen Sally Hansen Amber Opal -lakkaa ja kerroksen Secheä. Lopputulos on varsin ihana, ainakin omasta mielestäni:

O.P.I. Bogota Blackberry & Sally Hansen Amber Opal

  • Aluslakka: CND Stickey
  • Värilakka: O.P.I. Bogota Blackberry x2
  • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat
  • Duochrome: Sally Hansen Amber Opal x1
  • Päällyslakka: Seche Vite™ dry fast top coat

Upeasta väristään huolimatta Bogota Blackberry lähtee eteenpäin seuraavan kirppiksen yhteydessä (joka on luultavasti melko pian, sillä karsin eilen raskaalla kädellä varastostani noin 20 pulloa sivuun…). Tykkään kuitenkin näistä kynsistä kovasti ja olen iloinen siitä, että tajusin noiden Sally Hansenien toimivan muunkin kuin mustan päälle kerrostettuna.

7 thoughts on “Bugger off Blackberry

  1. Hieno väri, upea.
    Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että osaatko arvalla (vai oletko kenties laskenut) kuinka monta kynsilakkapulloa itselläsi on. Mukaan lasketaan kaikki ns. ei vakinaisessa käytösäskin olevan lakat ja aluslakat jne. :)

    • No mun lakkakokoelma näkyy tuolla Papun lakat -sivulla, eli tällä hetkellä väri- ja efektilakkoja on 149, alus- ja päällyslakkoja on yhteensä ehkä tusinan verran.. eli ehkä noin 160 on kokonaismäärä :)

  2. Oi ei kun ihana väri! ja kuinka hyvin oot saanut sen vangittua. ite tykkään kyllä’ hurjasti tuosta väristä, ainakin kuvina :D

Jätä kommentti