Essie Cascade Cool

Ostin MiMaxilta pari pilkkahintaista (no, ainakin Suomen normaalihintoihin verrattuna) Essietä, joista ensimmäiseksi kynsille pääsi Cascade Cool. Sitä on moitittu tavanomaiseksi ja tylsäksi, mutta ainakin minun kokoelmassani se on uniikki sävy: ihana, kylmä pinkki, joka levittyy mainiosti ja peittää suht hyvin kahdella kerroksella, joskin perfektionistille suosittelen kolmea.

Homma lähti menemään pieleen siinä vaiheessa, kun sain päähäni kokeilla kynsiin kuivamarmorointia (koska jostain syystä ilmeisesti kuvittelin, että vaikka en siinä aiemminkaan ole onnistunut, juuri tänään tapahtuisi ihme ja kaikki menisi hienosti). Arvatkaa onnistuiko tällä kertaa?

Kyllä ei onnistunut.

bart-simpson-generator

Tein marmoroinnin viiteen eri kynteen, ja jos näyttäisin teille ainoastaan parhaimman, kohteliammat teistä sanoisivat ”Eihän tuo ole lainkaan hassumpi, olet vain turhan kriittinen!” tai jotakin sinne päin, sillä aikaa kun vähemmän kohteliaat tirskuisivat itsekseen.

Essie Cascade Cool

Kyllä. Tuo oli kynsistä onnistunein. Voitte siis ehkä kuvitella, millaisia ne muut olivat. Tai luultavasti ette edes voi, koska ne olivat hyvin, hyvin epäonnistuneita. Uskokaa minua.

Essie Cascade Cool

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: Essie Cascade Cool
 • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer
 • Kuivamarmorointi: Essie Blanc & Barry M Silver Foil
 • Päällyslakka: Seche Vite

Kuplia? Mitä kuplia?

12 thoughts on “Essie Cascade Cool

 1. Mulla on myös toi Cascade cool, ostin sen helmi-maaliskuun vaihteessa laivalta. Ihan kivan värinen, mutta mun mielestä sitä pitää laittaa ainakin pari kerrosta kun taas melkein samaa sävyä olevaa Lovie Dovie -lakkaa ei oo tarvinnut laittaa kuin yksi kerros. Tykkään Essien lakoista, kun ainakin itsellä ne pysyy tosi hyvin kynsissä.

  • No mua ei sinänsä haittaa se, jos pitää laittaa useampia kerroksia, kun Cascade Cool kuitenkin levittyy varsin nätisti. Mulla on myös Lovie Dovie, mutta CC on musta selvästi viileämmän sävyinen, joten kokoelmasta löytyy paikka molemmille. :) Essien lakat on kyllä aivan ihania ja Essie onkin ehdottomasti mun lempimerkkini heti OPI:n jälkeen.

  • Joo, pieni alue ehkä onnistuisi paremmin. Mulla oli ongelmana se, että vaikka kuinka toimin nopeasti ja pistin paksun kerroksen lakkaa, se lakka lähti jähmettymään liian nopeasti ja sitten lakkaan tuli koloja kun vedin tikulla :( No, joskus toiste uusikis. Tutoriaali on kyllä hyvä, hienoa että olet nähnyt vaivaa ja kirjoittanut sen!

 2. Arhg, ravasin tänään Anttilaan tätä ostamaan mutta toki lokero ständissä loisti tyhjyyttään. Nätti! Yritän ignoorata kuplat:)

  • Kiitos! Luulisin, että tämä on kyllä sun sävysi :) MiMaxiltahan sen sitten kyllä saa, jos ei Anttilasta tärppää myöhemminkään :)

  • No kun… vedin tikulla sitä lakkaa saadakseni siihen kuvioita, ja sitten se lähtikin jo kuivumaan ja tuli koloja ja.. sitten epätoivoisesti ajattelin, että jospa top coat ikään kuin täyttäisi ne kolot ja saisi ne sulautumaan näkymättömiin… ja… ei. Ei tosiaan. Tai no, kyllähän ne KOLOT katosivat mutta… :D

 3. Päivitysilmoitus: Roosa nauha -päivä | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s