Abstrakti ranskisvariaatio

Tämänkertaiset kynnet ovat jatkoa aiemmin tekemilleni luolamaalauskynsille, eli toisin sanoen nämäkin on apinoitu Sannun upeista statement-kynsistä. Ja jos joku siellä nyt huutelee, että taatusti tein tällaiset kynnet vain siksi, että musta laatikko pullistelee käyttämättömiä lakkoja, niin minä sanon sille, että NIIN TEINKIN ja HYS!

Aloitin kynnet ranskispohjalla ja sen jälkeen sudin sinne tänne Essencen Break Through’ta, China Glazen Sunday Fundayta ja lopuksi Cult Nailsin Tempestiä. Tuo Tempest oli ihan loistava valkoinen käytettäväksi tuollaisiin huolettomiin vetäisyihin, koska sillä sai tehtyä ihanan ”vauhdikkaan” näköistä jälkeä – kynsien valkeat lakat eivät siis suinkaan ole levinneet päällyslakkaa laittaessani, vaan ne on ihan tarkoituksella sudittu noin. On, on! IHAN OIKEASTI!

Viimeiseksi koristelin kynsiä pilkkutikulla (ja niistä pilkuista pari sitten puolestaan levisi päällyslakkaa laittaessa, mur) ja sitten lakkasin päälle tuhdin kerroksen Seche Viteä. Yksinkertaista, suhteellisen nopeaa ja – ainakin minusta – lopputulokseltaan tosi kivaa. Tykkäsin näistä kynsistä kuin hullu puurosta, joten teen varmaan vielä toistekin näitä tämäntyyppisiä ranskisvariaatioita.

Abstract French manicure variation :)
Abstract French manicure variation :)

  • Aluslakka: Color Club – Milky White Base Coat
  • Ranskislakka: Essie – Sugar Daddy
  • Värilakat: Essence – Break Through (violetti), China Glaze – Sunday Funday (sininen), Cult Nails – Tempest (valkea)
  • Päällyslakka: Seche Vite

19 thoughts on “Abstrakti ranskisvariaatio

    • Kiitos! Ja juuri näin – näiden kanssa ei ole tarkkaa :D Mulla on tapana tehdä perusranskis tarrojen avulla, ja laitan tarrat paljaalle kynnelle välttyäkseni siltä, että tarra pilaa alla olevan lakan. Vedän sitten sen valkean päälle ensimmäiseksi kirkkaan aluslakan suojaamaan muuta kynttä ja luotan siihen, ettei se valkea lakka pahaa tuhoa saa aikaan siinä kynnen kärjellä :)

  1. Aivan ihanat kynnet! :)
    Pitää laittaa korvan taakse nää kynnet, että voi joskus itsekkin kokeilla :P

    • Kiitos! :D Joo, nämä oli kivan pirteät – tulin aina hyvälle tuulelle kun katsoin käsiäni :)

  2. Räyheet, näissä on asennetta :). Oikea keskisormi ja vasen nimetön on lempparit. Tuo valkoinen lakka on tosi päheen näköinen, kun siinä on huiskaisuraidat perässä! Tätä pitää kokeilla itsekin uudelleen. Ideahan on mun silmiin muuten tullut Delight by Nails -blogista, eli Tilhille terveisiä sinne :).

    Krhm, olipa erikoista, räyheetä ja päheetä huiskaisusuomenkieltä täynnä tämä kommentti :D.

    • Ja niin, sitä piti vielä sanoa, et hyvin tasoittaa kellastumaa (oletan, että sulla on sitä) tuo CC Milky White. Mullakin on se, mutta tosin vuoden seisonut käyttämättä geelien takia… Näyttää tosi hyvältä ranskiksissakin sun kynnet :).

    • Ai joo, kiitokset Tilhille toki myös! Jotenkin nyt unohdin kokonaan Tilhi-paran, kun alun perin otin mallia nimenomaan niistä sun kynsistäsi. Kiitän kehuista, nämä onnistuivat omasta mielestäni oikein kivasti :) Ja juu, Milky Whitea on kynsillä, kyllä se selkeästi auttaa, vaikka välillä pitää laittaa pari kerrosta.

    • Kiitos! Ja kyllä kannattaa, nämä on niin anteeksiantavat että ei haittaa vaikka ihan ei meniskään kuin Strömsössä :D

  3. Luulin että olin jo kommentoinutkin tätä postausta, mutta en sitten näköjään. Ihastuin näihin kynsiin siiis kovasti ja julkaisinkin juuri oman, vähän monivärisemmän versioni, tästä tyylistä blogissa :) Linkitin kyllä takaisin tähän postaukseen. Kiitos Inspiraatiosta! <3

    • Kiitos! Ja kävin juuri ihastelemassa sun versiotasi, tosi kauniit kynnet olit tehnyt :)

Jätä kommentti