Postista, päivää

Keskustelu Postin tuotepuolen päättäjien kesken:

Pave: Hei, mites ois, jätkät, jos uudistettais vähän näitä meidän postimerkkien hintaluokkia? Tää 1,40 euron merkki on jotenkin niiiin 2014. Eihän se edes enää käy ykkösluokan alle sadan gramman kirjeisiin, kun me nostettiin taas hintoja. Mä ehdotan, että jätetään se valikoimasta pois. Otetaan tilalle vaikka 1,20 euron merkki.

Pete: Tota, Pave… Kakkosluokan alle 100 gramman kirjeet tarvii nyt 1,40 euron merkin. Sille merkille on edelleen tarvetta.

Pave: Joo mutta kato myydään erikseen 0,20 euron merkkejä lisäksi! Niistä saa yhdessä sen tarvittavan summan. Kuluttajat saa puuhastella. Kaikki tykkää tarrojen liimaamisesta!

Pete: Tota, Pave… Onks tossa nyt kauheesti järkeä? Mitäs jos vaan pidettäis toi 1,40 euron merkki ja myytäis vain ykkösluokan <100g kirjeisiin sit se 0,20 euron lisämerkki?

Pave: Mut mä haluun 1,20 euron merkin. Musta siinä ois tyyliä.

Pete: Pave. Meillä ei oo YHTÄÄN HINTALUOKKAA, joka tarttis 1,20 euron merkin! Tää on järjetöntä.

Pave: Kuka täällä on pomo? Mä haluun 1,20 euron merkin ja  mä saan 1,20 euron merkin. Oliks meillä asialistalla jotain muuta tänään?

***

Niin. Menin ostamaan 1,40 euron merkkejä, joita viime vuonna ostin 50-100 gramman ykkösluokan kirjeisiin. Niitä ei enää saa. Ostin sitten 1,20 euron merkkejä ja 0,20 euron merkkejä ja poistuin paikalta päätäni pyöritellen. Posti. A gift that keeps giving.

O.P.I. You Don't Know Jacques

Kynsillä on O.P.I. You Don’t Know Jacques (2x), päälle leimasin kuviot MoYou London Pro XL 13 -laatalta. Leimauslakkana Dashican Coral; päällä HK Girl.

8 thoughts on “Postista, päivää

  1. Hahhah, voi että ton Postin kanssa – ei noissa touhuissa enää edes pysy mukana :’DD

    Aivan ihana lakkaus, väriyhdistelmä on näpsäkkä! Tykkään :)

    • Kiitos! :) Posti on kyllä ihan oma lajinsa, ei niitä kykene ymmärtämään.

  2. Äää. Haluun tota O.P.I a. Mul o vaan yks ja sekii tummanvihree…
    Mul on vaan 11 kynsilakkaa ja lakkaan kynnet viikon tai kahen välein..
    Eilen laitoin 4 kynsilakka purkkia kuumaan veteen muutamaks minaks ja sain ne auki. Kaikki 4 siis oli lukossa. Mutta haluun oikeest tollaset kynnet:3

    • Kiitos! :) Ne kynsilakkapullojen suut kannattaa putsata säännöllisesti, etteivät pääse jumiutumaan kiinni. :)

  3. Ei jestas noita postin juttuja. Mullahan on siis töissä ikimerkkien lisäksi kasa 0,05 € merkkejä, kun postista sattui olemaan lopussa sekä 0,10 ja 0,20 merkit. Ihanaa, kun saa liimailla. Niin. ;P

    • Posti – a gift that keeps giving! Kaipa ne ajattelevat, että ihmiset ovat ikuisesti lapsia, joista on kiva liimata tarroja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s